REORGANIZARE LA DGASPC OLT

4
1532

Consilierii județeni au aprobat, în ședința ordinară de joi, 27 februarie, un proiect de hotărâre privind reorganizarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt. Președintele Consiliului Județean (CJ) Olt, Marius Oprescu, a ținut însă să precizeze că nu este vorba de o restructurare de personal.

Șeful admistrației județene a explicat și de ce se impune această măsură.

„Am hotărât să facem această restructurare și din cauza lipsei de fonduri, dar și să ne încadrăm pe noile norme de acces la banii publici pentru serviciile sociale.  Nu vor fi reduceri de personal. Avem reduceri ale posturilor libere și, în același timp, este o reorganizare a serviciilor actuale, astfel încât să fim mai eficienți și, așa cum am mai spus, să ne încadrăm în noile norme de a avea acces la acești bani. Este vorba, de fapt, de decontarea serviciilor pe care o face Ministerul Muncii. Vorbim de câteva zeci de posturi neocupate, până într-o sută ”, a declarat Marius Oprescu.

 

 

4 COMENTARII

  1. Asta se stia de doi ani de zile,dar PSD a tot amanat restructurarea.Fostul presedinte executiv al PSD,Eugen Teodorovici,a spus inca de acum un an ca sunt cam 30 la suta de bugetari care plimba aerul pe holurile institutiilor…Oamenii lui Stanescu,Oprescu,Mot si multi altii lipitori de afise vor disparea…unul cate unul.Daca reducerea de personal nu o face Oprescu,o va face Guvernul Romaniei,deoarece schema cu personalul trimisa de Minsiterul Muncii trebuie respectata.Se aude ca o sa fie si un audit extern.Cei care sunt angajati in institutii pe alte criterii decat cele ale meritocratiei,vor pleca.Primii vor fi cei care sunt sot si sotie in institutii.Unul pleaca.Dar s-ar putea si amandoi.Ca tot acelasi om i-au angajat pe usa din dos…

  2. Asta se stia de doi ani de zile,dar PSD a tot amanat restructurarea.Fostul presedinte executiv al PSD,Eugen Teodorovici,a spus inca de acum un an ca sunt cam 30 la suta de bugetari care plimba aerul pe holurile institutiilor…Oamenii lui Stanescu,Oprescu,Mot si multi altii lipitori de afise vor disparea…unul cate unul.Daca reducerea de personal nu o face Oprescu,o va face Guvernul Romaniei,deoarece schema cu personalul trimisa de Minsiterul Muncii trebuie respectata.Se aude ca o sa fie si un audit extern.Cei care sunt angajati in institutii pe alte criterii decat cele ale meritocratiei,vor pleca.Primii vor fi cei care sunt sot si sotie in institutii.Unul dintrei ei vor pleaca.Dar s-ar putea si amandoi.Ca tot acelasi om i-au angajat pe usa din dos…

  3. Fratilor,sa nu ii credeti pe cei de la PSD ce va spun,ca de vindecat de hotie si de coruptie nu se vor vindeca niciodata! Atata timp cat acest partid al comunistilor sta pe scena politica,hotia,coruptia generalizata si grupurile infractionale bine organizate nu vor disparea din Romania.Acest partid trebuie scos in afara legii.
    Uitat-va,cazul recent de coruptie…Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA luând mită 120.000 lei. Conform unor surse judiciare, procurorii ar urma să dispună reţinerea sa.

  4. Acest partid al coruptilor si al hotilor dovediti de instantele de judecata ar fi cazul sa fie scos in afara legii,deoarece acest partid este un grup infractional bine organizat.Acest fapt este recunoscut si de un membru de baza al PSD,Ioan Rus,care in urma cu multi ani afirma ca:,,nicaieri nu am vazut un partid care sa aiba un grup infractional asa de bine organizat,,,Incepand cu pionerul coruptiei,Adrian Nastase,respectiv cu ,,doctorii in coruptie,,ca Mazare,Valcov si continuand cu multi corupti din PSD,Pintea si Pop.cu totii fac parte din acelasi grup infractional bine organizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here