PNL nu va învinge PSD-ul la Caracal

6
949

Aşa cum anticipam încă de la începutul acestui an, în municipiul Caracal situaţia este foarte, foarte confuză, delicată şi dificilă raportată la cine va câştiga fotoliul de primar pentru următorii patru ani. Se ştie destul de bine că actualul primar, Radu Liviu, nu mai este agreat de către actuala conducere a PSD Olt, şi că relaţia acestuia cu caracalenii nu mai este la fel de bună ca acum patru ani.

„Minunea” de la Caracal legată de cazul Dincă, vehicularea numelui actualului primar legat de traficul de minore din barul închiriat de către primărie, şi cazul Dan Ciocan şi Iordache vehiculat foarte mult în presă în ultimul timp au erodat imaginea PSD-lui local şi a actualului primar.

Din calculele noastre a reieșit că un sigur om ar putea să mai câştige un mandat pentru Primăria Caracal  şi acesta este Ion Marian Doldurea, actualul lider PSD local. Acesta a refuzat cu ceva timp în urmă orice candidatură, având și o declarație exclusivă pentru Gazeta Oltului, din partea sa și a altor membri din familie, dar probabil că luându-se în calcul faptul că vor pierde Caracalul în dauna actualului candidat PNL, doctorul Conea, acesta a decis în sfârșit să candideze pentru Primăria Caracal.

Doldurea este un om cu multă experienţă politică şi administrativă, un cunoscut om de afaceri local şi un om de mare caracter şi cu nare viziune. Credem că în mandatul acestuia, dacă va câștiga Primăria Caracal, se vor realiza multe lucruri în acest oraş parcă uitat de lume în ultimii ani. Încă nu s-a anunțat oficial candidatura sa, însă pe surse avem convingerea că Doldurea va fi candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Caracal.

6 COMENTARII

 1. ESTE O STIRE IMPORTANTA SI O DECIZIE HOTARATOARE PENTRU SOARTA MUN. CARACAL, IN VIITOR.
  Intr-adevar, dl. Doldurea a oscilat intre,,ape,, ca un om indecis dar care a analizat, cu grija si calm, posibilitatile celorlati,,competitori,,….si a tras concluzia: ,,EU VOI FI ALESUL,,!
  Si are toate atuurile sa castige: profesionist, serios, CURAT, un bun administrator adica tot ceea ce ar trebui unui bun gospodar al urbei.
  Personal, il felicit pe dl. Doldurea ptr. aceasta decizie deosebit de importanta atat pentru domnia sa cat si pentru mun. Caracal si il voi sustine neconditionat la vot.
  Nu ca este PSD ist ci ca este un OM de care Caracalul are mare nevoie!
  Mult succes, dle primar Doldurea Ion Marian!

 2. Nu cistiga,stie si el.De afaceri cine se mai ocupa?Sau sta ca Liviu Radu mai mult plecat pe la afaceri cum era Liviu plecat la …
  Toti intreaba pe buna dreptate,nu ii mai ajunge,cit mai vrea.
  Contractele cu mincarea pentru festival au fost mari.Si altele…
  Caracalenii nu mai pot fi dusi de nas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here