Marius Bălașa, candidatul PRO România Slatina pentru primărie

4
918

Marius Bălașa a fost desemnat de Organizația Municipală Slatina a partidului PRO România pentru a candida la funcția de primar al Slatinei.
Joi, 20.02.2020, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt a fost organizată Adunarea Generală de Alegeri a Organizației Municipale Slatina a Partidului PRO România. Au participat 182 de membri ai organizației municipale, iar din partea BJP Olt au fost prezenți deputatul Niță Mihai – președintele Filialei Olt PRO România, Gheorghe Udrescu, Corneliu Părnuță, Marin Gubandru.
Pentru funcția de președinte al Biroului Politic Municipal a fost depusă o singură candidatură: Marius Balașa, care a și fost votat în unanimitate, inclusiv pentru funcția de candidat la Primăria Slatina. La rândul său, Marius Bălaşa l-a desemnat, conform statutului, pe Mihai Cârloganu, în funcţia de secretar general al organizaţiei municipale.
Ceilalți membri ai Biroului Politic aleși de către membrii organizației prezenți în sala au fost, după cum urmează:
1. Prim Vicepreședinte – Aurel Roșu
2. Prim Vicepreședinte – Livia Teleu
3. Vicepreşedinte: Viorel Nuță
4. Vicepreşedinte: Mihai Cheroiu
5. Vicepreşedinte: Mihai Pârgă
6. Vicepreşedinte: Cristian Bâscoveanu
7. Vicepreşedinte: Eugenia Ștefan
8. Vicepreşedinte: Cătălin Pătru
9. Vicepreşedinte: Iulian Constantinescu
10. Membru: Alecsandru Leancă
11. Membru: Adrian Georgescu
12. Membru: Alina Ciobanu
13: Membru: Elena Dinu
14. Membru : Tudor Măceșanu
15: Membru: Alexandru Cosmin Preda
16. Membru: Teodora Călărășanu
17. Membru: Daniel Soare
18. Membru: Rodica Lepădatu
Președinte Organizația de Pensionari: Ionel Rădoi
Președinte Organizația de Femei: Oana Pirciulescu
Președinte Organizația de Tineret: Diana Rădulescu

4 COMENTARII

 1. Ma uit, citesc si ma minunez: o asa zisa echipa de conducere,,pestrita,, formata din multe persoane care sunt departe de un ,,management,, politic corespunzator, de pregatirea politica si necesara unui lider, indiferent la ce nivel se situeaza. Daca numai gradul de rudenie sau ,,contributia baneasca,, sau ,,prietenia fortata,, sunt atributele pe care s-au bazat cei care au ales aceasta ,,echipa perdanta sigur,, atunci, sa fiu iertat, nu s-a invatat nimic din tarele trecutului politic tumultos al mun. Slatina si al judetului Olt.
  Cu un candidat 100% care nu va lua mai mult de 10% la alegerile locale si despre care se spune ca ar mai ,,candida,, NESPORTIV SI LA ALTE ECHIPE, fiind votat in unanimitate ,,fortata,, , speranta cetatenilor si chiar a unora dintre membri PRO Olt in obtinerea unor rezultate notabile este, din fasa, spulberata!
  Din nou opinez ca TREBUIE SCHIMBATA URGENT aceasta echipa ,,veche,, a PRO Olt.
  Dlor politicieni, uzati si perimati-gen dl.Nita-, oare nu realizati ca NOI VREM SI AVEM DREPTUL LA ALTA CLASA POLITICA? Chiar credeti ca sunteti facuti numai pentru a va bate joc de noi si numai pentru voi exista totul? Ei bine….o sa va dati seama de greseli atunci cand nu mai puteti indrepta nimic…..
  Dar dlui Nita sau altuia ,,parlamentar batran – trei mandate,,- credeti ca ii pasa?
  Are pensia ,,nesimtita ,,in buzunar,, si….mai vrea!
  Pai, stimati si onorabili cetateni ai mun. Slatina si ai jud. Olt, OARE NU PUTEM STOPA hegemonia acestor politicieni care ne-au acrit zilele si viata ani de-a randul?
  BA DA…NOI SUNTEM PUTEREA….UNITI, MULTI SI CU INTELEPCIUNE, urmand o formatiune politica cu o echipa de conducere noua si reformatoare, care sa ne asigure un trai mai bun, mai linistit, un oras frumos si sigur, in care sa fim demni si mandri ca traim.
  Vin vremuri grele dar frumoase, dragi slatineni si locuitori ai judetului Olt.
  Politicieni, luptati corect si cinstit pentru voturile noastre.
  NU NE MAI AMAGITI CA PIERDETI DIN START….
  Epoca promisiunilor neonorate, a minciunii si ipocriziei a trecut….
  Doamne, da-ne rabdare, intelepciune si har, sa ne alegem pe cei care ne iubesc si care ne respecta.
  Iisuse Hristoase, miluieste-ne… Amin.

 2. Cu ”dinozaurii”,Macesanu,Rosu,Teleu,Udrescu,Parnuta,Fleanca, sau Gubandru,reziduri de la alte partide, nu se poate reforma un partid care este si el reesapat si carpit sau petecit cu asemena specimene.
  Apreciem aducerea unor tiberi valorosi,Constantinescu,Carloganu,Radulescu,Dinu…
  M.Balasa a fost impus strategic,fiind un intelectual va rupe voturi din partea dreptei,avantajandu l pe candidatul stangii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here