Circulaţia feroviară în judeţ, redeschisă între staţiile Fărcaşele şi Drăgăneşti Olt

0
146

Joi seara, circulaţia trenurilor a fost redeschisă de la ora 22:30, pe ruta directă Bucureşti – Craiova, odată cu finalizarea intervenţiilor şi a lucrărilor de reparaţii la infrastructura feroviară pe firul I, între staţiile Fărcaşele şi Drăgăneşti Olt, informează purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Nord – Craiova (şi retur) a fost redeschisă pe firul I, între staţiile Fărcaşele – Drăgăneşti Olt, unde au fost executate lucrări de reparaţii la linie, înlocuire, montare traverse şi elemente de prindere, buraj mecanizat, precum şi lucrări pentru realimentarea cu energie electrică a liniei de contact„, menţionează Oana Brânzan.

CFR SA dă asigurări că echipele de intervenţie vor acţiona în continuare, în zona deraierii trenului privat de marfă, pentru eliberarea gabaritului şi reparaţiile necesare la infrastructura feroviară şi pe firul II.

Circulaţia feroviară pe secţia CF Bucureşti – Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între staţiile Fărcaşele – Drăgăneşti Olt, acest accident feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenţia de Investigare Feroviară Română (AGIFER).

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA mulţumeşte călătorilor pentru înţelegere şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate în zona deraierii trenului privat de marfă au avut drept scop reluarea circulaţiei trenurilor pe ruta directă Bucureşti – Craiova în condiţii de siguranţă„, se precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here