Paul Stănescu are convingerea că moţiunea de cenzură va trece şi Guvernul liberal va pica

4
257

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, are convingerea că moţiunea de cenzură va trece şi Guvernul liberal va pica.

„Sunt foarte onorat că sunt astăzi, aici, la prietenul meu Niculae Bădălău şi la cea mai puternică organizaţie, pentru că în ultimele două cicluri de alegeri organizaţia PSD Giurgiu nu s-a bătut pentru un loc pe podium, ci pentru locul unu, cu Teleorman şi cu Olt, aşa că e greu să vă dea cineva sfaturi din punct de vedere politic. Acum, cel mai important pentru noi este ca moţiunea de cenzură pe care am depus-o astăzi să treacă. Eu am convingerea că va trece şi Guvernul va pica. Aşa cum am auzit, astăzi aici aveţi 90% din drumuri asfaltate, apă, canal, deci un judeţ în care s-a muncit şi de aceea votul s-a întors. (…) Dacă aţi făcut atâtea lucruri bune, totuşi nu aţi avut mână prea bună la parlamentare, pentru că un deputat a plecat pe la Neamţ şi altul a plecat la alt partid şi e esenţial ca parlamentarii aleşi să fie printre noi, pentru că fiecare vot se numără şi foarte mult ţin la lucrul acesta, ca parlamentarii aleşi să fie fideli organizaţiei din care fac parte. E jenant să iei un deputat şi să se mute dintr-un judeţ în altul, mai jos de atât ce poate să fie, dar dacă vom fi solidari vom câştiga alegerile”, a declarat Paul Stănescu.

4 COMENTARII

 1. Vataful de Visina si parvenitul in politica,Paul Stanescu vorbeste ca proasta-n targ.Tot ce graieste el este fara sens.PSD viseaza multedar fara nicio implinire.Daca o sa cada Guvernul condus Ludovic Orban,in mod paradoxal,nu PSD o sa iasa marele castigator,ci PNL.Parvenitul si un diletantul in politica si in admnistratia capitalista, excomunistul Paul Stanescu, spera ca o sa fie el din nou parlamentar si ministru,dar pentru el si neamului o data a trecut baba cu colacii pe ulita..Intr-adevar,vataful de Visina spera ca o sa traga sforile in politica si sa isi mentina puterea,influenta si privilegiile in scop strict personal si de grup.Neam de neamul lui nu visa ca o sa se imbogateasca din pamanturile taranilor si al boierilor goniti si omorati de comunisti in inchisorile si lagarele de munca din perioda comunista.

  • Cand vine vorba de politica cel mai mult avem de invatat de la comedianti, jur. Am fost la un show de la comics club si oamenii chiar se amuza, spun adevaruri despre cacaturile ce se intampla in politica dar nu se lasa afectati. Chiar am ras cu pofta, de mult nu am mai ras asa :)))) de atunci de fiecare data cand imi vine sa injur vreun partid politic imi aduc aminte de acel show si ma simt mai bine. M-am si abonat la newsletter la ei, au spectacole foarte amuzante. uite link https://comicsclub.ro/

 2. Omul viseaza , este intr-un vis continuu din ce citesc prin presa , spune ce ar vrea sa se intample, dar intelectualitatea vrea altceva , un guvern responsabil cu oameni responsabili .

 3. Acum dl. Stanescu nu s-a mai inselat.
  Dar sa vedem care este ,,izbanda,, : vor continua linia politica de a prelua conducerea Guvernului pana la alegeri sau vor vota DIN NOU Guvernul Orban II?
  Ar fi catastrofal, nu, pentru membrii PSD si nu numai, sa votezi , din nou, un premier pe care l-ai demis!!!
  Poate ca purtatorul de cuvant al PSD Olt sau chiar presedintele Organizatiei judetene Olt ne vor prezenta URGENT pozitiile oficiale.
  Suntem cu ochii pe voi, dragi politicieni….
  Va recomand sa VORBITI CU NOI, PERMANENT ! Daca vreti sa ne castigati voturile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here