Soția lui Dincă chemată la DIICOT

0
200

Elena Dincă, soția monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, este chemată de urgență la DIICOT. Ea va ajunge, zilele următoare în fața procurorilor.

Din deja celebrul dosar Caracal au fost disjunse patru cauze, printre care una de trafic de persoane. Este foarte probabil să existe și o confruntare între cei doi, care de-a lungul timpului au dat anchetatorilor informații contradictorii.

Dacă inițial Elena Dincă a spus că soțul său era un bărbat cu un comportament normal, ulterior ea a revenit și a admis că era violent și o bătea.

Chiar presupusul criminal din Caracal a spus că se simte injunghiat în spate de soția lui, de care s-ar fi despărțit în acte.

Soția lui Gheorghe Dincă a intentat divorţul în luna decembrie a anului trecut, chiar înainte de Crăciun. Actele ar fi fost depuse la notar, iar divorțul a fost pronunțat cu acordul ambelor părţi, anunță România TV.

În urma acestei audieri se va stabili și dacă soția lui Gheorghe Dincă va rămâne în continuare cu calitatea de martor, sau va fi numită drept suspect, potrivit jurnaliștilor de la evz.ro.