CINE SUNT CEL MAI BINE PLĂTIȚI ANGAJAȚI DIN OLT. VEZI TOP 20!

3
1875

Douăzeci de olteni încasează lunar salarii de invidiat. Cel mai mare salariu de bază brut înregistrat la sfârșitul anului 2019 în județul Olt era de 80.000 de lei pe lună reiese din datele comunicate de Inspecţia Muncii, pe baza înregistrărilor transmise de către angajatori în cadrul Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor (REVISAL) în format electronic, la solicitarea Gazeta Oltului.

Potrivit inspectorului general de stat Dantes Nicolae Bratu, şeful Inspecţiei Muncii, cea mai mare remunerație brută lunară din județul Olt era la finele anului 2019 de 80.000 de lei și era încasată de un director general cu activitate în metalurgia aluminiului.

Conform sursei citate cel mai bine plătiți angajați din Olt activează în metalurgia aluminiului. Astfel, pe locurile 1-15 în top 20 se poziționează, directori generali, directori economici, comerciali, de resurse umane, directori adjuncți, inspector șef, manageri, manageri marketing (tarife, contracte, achiziții) și administratori de societăți comerciale din domeniul mai sus menționat. Aceștia au remunerații brute lunare cuprinse între 40.000 de lei și 80.000 de lei. Pe locurile 16,17 și 18  în clasamentul celor mai mari salarii înregistrate în judeţul Olt se poziţionează directori generali și manageri ai sistemelor de management al calității ai unei societăți producătoare de tuburi, țevi, profile tubulare și accesorii pentru acestea, din oțel. Aceştia au venituri brute lunare între 43.000 de lei și 50.000 de lei. Pe locurile 19 și 20 în top se situează directori/ directori adjuncți și inspector șefi cu activitate în domeniul  fabricării anvelopelor și a camerelor de aer și reeșaparea și refacerea anvelopelor cu o remuneraţie brută lunară cuprinsă între  35.000 și 37.000 de lei.

3 COMENTARII

  1. De aceea au primit ajutor guvernamental spre a se alva de la faliment? Astia sunt niste borfasi incompetenti, care trebuie remunerati dupa performante nu dupa metoda Orzata. A mai fost un bandit la ,,Oltchim,,- Rm.Valcea- Roibu, care era platit imparateste si a dus compania in gard, la fier vechi. Treziti-va sindicalistii lui Plua Voda!

  2. Deci ce ziceti voi e ca un bugetar care merge la munca de la 8 la 5 are salar 8 mii de euro pe luna? Cum draci le calculeaza salariile? Intr o tara in care pensia medie e 250 euro si salarul mediu e 400 euro, statul da functionariilor publici 8000 de euro pe luna? Atata castiga presedintele Irlandei.

    La asa salarii platite ar trebui sa traim ca in Luxemburg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here