Accident mortal la trecerea de nivel cu calea ferată, în Olt

0
913

Din informațiile transmise de IPJ Olt, în aceasta dimineață, pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârlita s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, și rănirea altui bărbat, de 35 de ani.

Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului desfășurând cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.

Este vorba de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Sopârlița, care nu deține permis de conducere, iar in timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza si a intrat in coliziune cu o autoutilitara oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată. Autoutilitara a fost proiectată în mașina din fața sa, ocazie cu care a acrosat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 si de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinesti. Bărbatul, de 26 de ani, a decedat.„, conform IPJ OLT.

Șoferul vinovat a fugit,  dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă. Bărbatul a fost testat cu alcooltestul. A rezultat o concentrație de 1.06 mg/ Litru alcool în aerul expirat.