Oamenii legii, cu ochii pe șoferii olteni

1
235

Peste 400 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 180.000 de lei aplicare de polițiști în acest sfârșit de săptămână.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au intervenit la 307 evenimente, dintre care 203 fiind sesizate prin serviciul 112.
În urma intervențiilor, au fost aplicate 409 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 189.685 lei.
Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 33 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

1 COMENTARIU

  1. De azi s-a schimbat seful Departamentului de Informatii si Ordine Interna al Ministerului de Interne.Se aude ca sunt unii politisti in Olt care accepta mita si au afaceri la negru.In special cei de la Serviciul Rutier dimpreuna cu cei de la Permise Auto si mare cardasie cu cei de la RAR…Sistemul corupt din MAI incepe sa fie destructurat.Deviza Politiei Romane este „Lex et Honor”, „Lege si Onoare”. Frumoase cuvinte, dar ce valoare mai au azi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here