Dansul sportiv slătinean, la Campionatele Mondiale 2020

0
403

ACS MGV (Marea Generație Viitoare)  își deschide portile pentru iubitorii de dans inca din anul 2006, pana in prezent fiind initiati in acest minunat sport sute de copii,  si nu numai ,  din orasul Slatina si imprejurimi. Membrii fondatori frații Oporanu, Claudia, Traian și Corina, trei pasionati de dans, și-au unit forțele, și în prezent au creat ceea ce se numește, marea familie MGV.

Oporanu Traian și Oporanu Claudia, practicanti de dans sportiv în competitii sportive, un sport frumos și elegant care ajuta la dezvoltarea armonioasă a corupului și a minții,  în anul 2019 sunt castigatori ai locului 3 la dans sportiv la Campionatul National al Romaniei desfasurat in luna martie si tot locul al 3 lea  la Cupa Romaniei desfasurat in luna octombrie.

Cu aceasta ocazie, cei doi dansatori și-au castigat dreptul de a participa la Campionatul Mondial de dans sportiv care se va desfasura la Anvers, Belgia în perioada 7-9 februarie 2020.

Cu aceasta participare sportivii slătineni debutează pe ringurile din afara țării, lucru pe care doresc să îl facă cat mai des de acum înainte.

La prima  participare, Claudia și Traian au mari emotii, dar indiferent de situatie , se pot declara castigatori de pe acum ai unei mari experiente sportive internaționale.