Marius Oprescu, noul lider al PSD Olt. Cine mai face parte din conducerea organizației județene

5
2458

Social-democraţii olteni l-au ales, joi, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene pe Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

 La Conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Olt, care s-a desfășurat în sala de ședinte a Consiliului Județean Olt, au fost prezenţi președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, fostul prim ministru al României, Sorin Grindeanu și președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu (președintele Consiliului Județean Mehedinți).

În debutul conferinței Paul Stănescu a anunțat că nu mai candidează. „Dragi colegi, nu mai candidez, dar a fost o mare onoare să fiu președintele vostru. Am încercat să vă respect cu toată puterea, iar la finalul mandatului, am simțit același respect. Am fost președinte de Consiliu județean două mandate și le mulțumesc cetățenilor județului. Acum e o altă onoare să mă regăsesc în Parlament. N-am cuvinte sa le mulțumesc cetățenilor din județul Olt”, a declarat senatorul Paul Stănescu. Totodată, joi, a fost ales și președintele executiv al PSD Olt în persoana lui Emil Moț, dar și Virgil Delureanu – secretar general.

În urma Conferinței extraordinare de alegeri, Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt  este format din: preşedinte, președinte executiv, secretar general, trezorier, 17 vicepreședinți și 15 membri.

Marius Oprescu – preşedinte
Emil Moţ – preşedinte executiv
Virgil Delureanu – secretar general
deputat Marius Iancu – trezorier

Vicepreședinte:

deputat Florin Iordache
deputat Dan Ciocan

deputat Alexandru Stănescu
senator Renică Diaconescu
senator Siminica Mirea
Daniel Bărbulescu
Ioan Nedelea
Mihai Braneţ
Longin Drăghicescu
Cătălin Grecu
Ion Bozgă
Toma Prună
Adi Barbu
Adrian Bărbulete
Marian Doldurea
Emil Albotă
Adrian Chesnoiu

Membri:

Liviu Radu
Iulică Oane
Pantelie Rotaru
Manuel Enăchioaia
Marin Scurtu
Florin Tiutiu
Tudor Matei
Alexandru Petrişor
Florea Negrilă
Virgil Gulie

Aurel Bondrescu

Emil Marinescu
Cornelia Sulger
Tudor Udrescu
Cosmin Floreanu

 

5 COMENTARII

 1. Presul de Oprescu nu are valoarea morala,dar nici intelectuala necesara pentru aceasta functie.Unii sper sa reformeze PSD…Dar asta este dorinta papusarului si vatafului de la Visina..Prin derbedeul ,,alcoolizat,,de Oprescu,gasca lui Stanescu spera sa traga sforile in judetul Olt,dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la DNA…

 2. „Ca să fii respectat, trebuie să respecți. Să respectăm cetățenii din județul nostru. E cel mai important lucru pentru noi toți ca oameni politici și nu numai”, a declarat Paul Stănescu.
  Potrivit capital.ro, Paul Stănescu și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD Olt.
  Totul vine după acuzațiile extrem de grave ale lui Sorin Grindeanu din urmă cu câteva ore.
  Acesta a spus că este nevoie de o schimbare la față totală a partidului. Grindeanu a spus că este nevoie de o față nouă a social democraților.
  La Conferința de alegeri PSD Olt au participat Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD, dar și fostul premier PSD Sorin Grindeanu, acesta din urmă spunând în discursul său că pentru revenirea PSD din criza de imagine pe care o are, este imperios necesar ca „figurile uzate” din PSD „să facă un pas în spate”.

  COMENTARIILE SUNT DE PRISOS….MARIA PSD OLT SI-A SCHIMBAT DOAR PALARIA!
  Dar….NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU! Mare adevar ai spus, dupa 15 ani de domnie, nea Paulica!

 3. Cei de la PSD Olt să îsi pună pofta-n cui.Acum câțiva ani in urmă, celor de la PSD le-a mers ca să prostească electoratul cu găleata cu ulei și zahăr,respectiv cu micii,berea si dansul popular ,dar de data aceasta, țăranul român a dobândit mentalitatea din Spania,Italia și Franta.Degeaba se bucură derbedeul ,,alcoolizat,, de Oprescu si diletantul si filfizonul manelist de Moț si gașca de la Olt,deoarece la viitoarele alegeri locale si parlamentare,in mod sigur,dar si logic, la nivel național PSD nu trece de 20 la suta.Oricum,in maximul doi ani de zile lumea o sa ii uite definitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here