Marius Oprescu, noul lider al PSD Olt. Cine mai face parte din conducerea organizației județene

0
2773

Social-democraţii olteni l-au ales, joi, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene pe Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

 La Conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Olt, care s-a desfășurat în sala de ședinte a Consiliului Județean Olt, au fost prezenţi președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, fostul prim ministru al României, Sorin Grindeanu și președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu (președintele Consiliului Județean Mehedinți).

În debutul conferinței Paul Stănescu a anunțat că nu mai candidează. „Dragi colegi, nu mai candidez, dar a fost o mare onoare să fiu președintele vostru. Am încercat să vă respect cu toată puterea, iar la finalul mandatului, am simțit același respect. Am fost președinte de Consiliu județean două mandate și le mulțumesc cetățenilor județului. Acum e o altă onoare să mă regăsesc în Parlament. N-am cuvinte sa le mulțumesc cetățenilor din județul Olt”, a declarat senatorul Paul Stănescu. Totodată, joi, a fost ales și președintele executiv al PSD Olt în persoana lui Emil Moț, dar și Virgil Delureanu – secretar general.

În urma Conferinței extraordinare de alegeri, Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt  este format din: preşedinte, președinte executiv, secretar general, trezorier, 17 vicepreședinți și 15 membri.

Marius Oprescu – preşedinte
Emil Moţ – preşedinte executiv
Virgil Delureanu – secretar general
deputat Marius Iancu – trezorier

Vicepreședinte:

deputat Florin Iordache
deputat Dan Ciocan

deputat Alexandru Stănescu
senator Renică Diaconescu
senator Siminica Mirea
Daniel Bărbulescu
Ioan Nedelea
Mihai Braneţ
Longin Drăghicescu
Cătălin Grecu
Ion Bozgă
Toma Prună
Adi Barbu
Adrian Bărbulete
Marian Doldurea
Emil Albotă
Adrian Chesnoiu

Membri:

Liviu Radu
Iulică Oane
Pantelie Rotaru
Manuel Enăchioaia
Marin Scurtu
Florin Tiutiu
Tudor Matei
Alexandru Petrişor
Florea Negrilă
Virgil Gulie

Aurel Bondrescu

Emil Marinescu
Cornelia Sulger
Tudor Udrescu
Cosmin Floreanu