Cine candidează pentru funcţia de preşedinte al PSD Olt

0
1349

Joi, 16 ianuarie, cu începere de la ora 13:00, în sala de Sedințe a Consiliului Județean Olt va avea loc Conferința de alegeri extraordinară a PSD Olt. La acest eveniment vor participa președinții organizatiilor care în cea mai mare parte sunt primari de comune si orașe, parlamentarii de Olt, consilierii județeni, directorii de instituții și alți membrii importanți ai partidului.

Conferința va fi condusă de actualul președinte PSD Olt, Paul Stănescu. La această ședință vor participa și lideri importanți ai partidului precum: Marcel Ciolacu, șef al Camerei Deputaților; Gabriela Firea, Vicepreședintele PSD și Primarul General al Municipiului București, dar și Lia Olguta Vasilescu.

Pe ordinea de zi va fi alegerea noii conduceri a partidului pentru functia de președinte fiind propus Marius Oprescu, actualul președinte executiv.

„Domnul preşedinte Paul Stănescu a anunţat că nu va mai candida, la această conferinţă, şi că mă susţine. Având în vedere că am susţinerea colegilor din partid şi a majorităţii primarilor, am hotărât să candidez la Conferinţa judeţeană, în echipă cu Emil Moţ, pentru funcţia de preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu, pentru funcţia de secretar general”, a declarat Oprescu.

Vor fi stabiliti delegații care vor participa la Congresul ce va avea loc în luna februarie.