Poliţia Locală doarme, Pădurea Strehareţi dispare!!!

7
1165

7 ianuarie. Zi de sărbătoare, dar mai ales de ieşit din casă pentru a lua o gură de aer. Puţin după lăsarea serii, în jurul orei 19:30, o simplă plimbare cu maşina în inima Plămânului Verde al oraşului Slatina ne-a îngrozit. Oriunde aruncai un ochi se puteau sesiza grămezi, grămezi de lemne tăiate, şi când zic lemne nu mă refer la două beţe şi trei surcele, ci la trunchiuri vechi şi bătrâne de copaci care odinioară dădeau farmec şi frumuseţe oazei de linişte de la marginea municipiului. Noapte ca hoţii, băieţii buni fac ce vor! Înarmaţi cu toate cele, pătrund în pădure şi îşi fac de cap, taie ce vor, că doar iarna e de-abia la jumătate, frigul se simte în case, soba cere foc, iar Poliţia Locală doarme că na, e zi de sărbătoare, e greu cu pornirea după atâtea sarmale, piftii, cârnaţi şi vin cu scorţişoară.

Nămeţii de lemne tocmai bune de foc nu erau ascunse de ochii trecătorilor, ci puse strategic, la marginea pomilor, în apropierea aleii principale, la ţanc, pentru a fi încărcate „din mers”. Chiar atât de orbi să fim încât să nu vedem ce se întâmplă în Pădurea Strehareţi, la câţiva paşi de oraş?

Încă un aspect de luat în calcul; nu de mult, acea zonă era păzită, însă ce să vezi! Ghereta paznicului este încă în picioare, dar nici urmă de bărbat!

Ce atâta vorbă, ce atâta supărare! Poliţia Locală DOARME, băieţii buni muncesc în schimbul trei!

Vă dau un pont: nu mai mergeţi la cinema pentru a vedea filme de groază, nu mai aruncaţi banii pe bilete, ci mergeţi în Pădurea Strehareţi să veţi avea parte de senzaţii tari, româneşti. Imaginea acestui fost colţ de rai vă va îngrozi!

7 COMENTARII

  1. Bai idiotilor ! In ziua de 6 si 7 ianuarie s-au efectuat lucrari de taiere a arborilor uscati ce puneau in pericol circulatia pe caile de acces in padure. Lucrarile au fost efectuate de SC Dezvoltare Urbana SRL Slatina, firma primariei care se ocupa cu intretinerea spatiilor verzi. A avut cineva intelepciunea sa ceara primariei un punct de vedere ?

  2. De o luna sc Dezvoltare Urbana cu aprobarea Primariei Slatina, curata padurea de uscaturi si taie la greu tot ce e uscat, așa se explica ce aratati voi in articol. Sunteti de groaza, ziaristii lui peste prajit. Iar daca paznicul nu era la ghereta, poate era in padure la patrulare, dar trebuie sa fii obiectiv ca sa scrii așa !

  3. Sa fim serioși, aici vorbește PSD-ul din voi. Mergeți in pădure și veți vedea ca încă sunt in picioare pomi uscați, iar dacă cei de la DUS au făcut aceasta acțiune, de ce nu au strans lemnele? Le era greu? Ați fost in zona fostei grădini zoo sa vedeți iadul de acolo? Nu, normal ca nu! E usor sa găsim scuze când infernul este aproape de noi, iar Pădurea dispare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here