O primărie din Olt face angajări. Pentru două posturi nu se cere vechime

0
1715

Primăria Cilieni a scos la concurs trei posturi, acestea fiind disponibile la Compartimentul Agricol și la Compartimentul Administrativ.

Primăria Cilieni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor de referent, treaptă profesională IA, în cadrul Compartimentului Agricol, administrator, treaptă profesională II, în cadrul Compartimentului Administrativ  și muncitor necalificat, treaptă profesională II, la Compartimentul Administrativ.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii medii și vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani, pentru postul de referent; studii medii, pentru postul de administrator și studii generale, pentru postul de muncitor necalificat. Un avantaj îl constituie faptul că pentru posturile de administrator și muncitor necalificat nu se cere vechime. Proba scrisă a concursului va fi organizată pe 30 ianuarie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 17 ianuarie 2020.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Cilieni, județul Olt, telefon 0746.018.665.