Cum va fi vremea în noaptea de Revelion

1
72

In noaptea de Revelion, meteorologii informează că va fi o vreme destul de călduroasă pentru această perioadă și doar la munte sunt așteptate ninsori.

Temporar vor fi înnorãri şi pe spaţii mici trecãtor se vor semnala precipitaţii slabe mixte, în Moldova unde în primele ore ale intervalului vor favoriza depuneri de polei, iar seara şi noaptea în sud-est, în timp ce la munte, dar şi în Maramureş şi Transilvania izolat va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde rafalele vor depãşi temporar 80 km/h, spulberând zãpada depusã anterior, iar la cote mai reduse local în Moldova, în sudul şi sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 8 grade, mai scãzute în depresiuni, iar cele minime în general între -8 şi 1 grad, informează Antena 3.

Prognoza meteo pentru miercuri, 1 ianuarie 2020. Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru începutul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în prima parte a intervalului când, însã doar izolat şi trecãtor se vor semnala precipitaţii slabe – ninsori la munte şi în centru şi mai ales lapoviţã în estul ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse în prima parte a intervalului local în centru, est şi sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 8 grade, iar cele minime între -9 şi 0 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Presiunea atmosferică va creşte dinspre sud-vest la regim baric categoric anticiclonic.

1 COMENTARIU

  1. Unde sunt diletantii,parvenitii,derbedeii,coruptii si epigonii PSD?Pana mai ieri ,Stanescu,Oprescu,Ciocan,Mot si toata sleata lor de hoti din toate institutiile statului-partid se intreceau in a face urari de Sfintele Sarbatori si de Anul Nou..Anul trecut erau pline paginile ziarelor locale de urarile de Anul Nou ale parlamentarilor,primarilor,directorilor de institutii ale statului-partid PSD.Dar acum obsev ca PSD si toti oamenii lor au uitat subit ca vine Anul Nou 2020.Vorba lui Mircea Eliad: ,,ce oameni exceptionali trec pe langa noi, anonimi, si noi admiram prosteste atatia neghiobi, numai pentru ca au vorbit de ei presa si opinia publica.,,
    Urarile lor adresate electoratului au fost in trecut doar asa ca sa dea bine in fata electoratului ,dar de data aceasta ei ,cei care l-au omoarat pe Ceausescu,in speranta ca vor fi ei stapanii Romaniei,acum dupa ce au cazut in dizgratia populara,acum unii ca Stanescu,Oprescu,Mot si Ciolacu isi jelesc hoitul comunist…PSD.Oricum,dupa alegerile anticipate,PSD o sa isi puna pofta-n cui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here