Tinerii liberali continuă să facă fericiți și alți copii

0
162

“De astăzi încă o familie face parte din campania umanitară Dreptul la Crăciun!

Noua familie din cadrul campaniei noastre umanitare ne-a contactat acum o zi pentru a ne cere ajutorul. Chiar dacă suntem spre finalul campaniei noastre am răspuns cu drag și bucurie acestei provocări!

De astăzi avem încă 5 copilași frumoși și veseli cărora le vom oferi DREPTUL LA CRĂCIUN.

Din această familie fac parte 6 frați și o mama. Fratele cel mare de 19 ani este pe picioarele lui și nu mai locuiește împreună cu ceilalți frățiori.

Alex are 16 și din păcate nu a fost acasă atunci când i-am vizitat. Viorel este în clasa a III-a, Marius este elev în clasa a IV-a, iar Lavinia și Andrei sunt mezinii familiei fiind în clasa întâi.Marius și Viorel au pierdut 3 ani de școală pentru ca au fost plecați în Germania.

Familia locuiește cu chirie într-o garsoniera neîncălzită, biserica le-a oferit un calorifer electric, iar aceștia il pornesc câte o jumatate de ora pe zi pentru a nu crește costul facturii la curent. Nu au bucătărie și se descurcă cu un mini-aragaz cu un singur ochi deoarece nu au spațiu pentru unul mare.
Mama copiilor a divorțat recent de tatăl acestora iar copiii au ramas în grija ei.
Dorințele lor nu sunt de neîmplinit. Andrei este un băiat isteț și vesel, visează la o mașinuță cu telecomandă pe care să o piloteze cu drag, iar Lavinia, micuța familiei își dorește mult o păpușă mare pe care să o poată îmbrăca cu hainele ei!

Putem contribui fiecare pentru a le face sărbătorile mai frumoase și a le încălzi măcar sufletele !
Din păcate, mulți copii nu se pot bucura de magia Crăciunului, așa că noi putem transforma singurătatea și tristețea lor în bucurie. Crăciunul este un prilej de a ne bucura împreună ,de a-i ajuta pe cei nevoiași, de a împărtăși zâmbete și de a lumina fețe, iar sentimentul pe care îl ai atunci când vezi bucurie în ochii copiilor care se entuziasmează de lucruri mărunte, este înălțător.

Aceste suflete minunate fac parte de astăzi din campania Dreptul la Crăciun!” au declarat tinerii politicieni.