Vistoria Lux Potcoava, profit net de peste 27 de miliarde ROL. Topul firmelor cu cele mai mari câştiguri din oraşul Potcoava

0
533

Firmele din orașul Potcoava cu cele mai mari profituri (primele zece din top) au avut în 2018 un profit net în valoare totala de peste 5,6 milioane RON, conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice.

Firma cu cel mai mare profit net în 2018 a fost Vistoria Lux SRL, societate care are ca activitate principală „Operaţiuni de mecanică generală”. Societatea a reușit să se claseze pe locul I cu un profit de 2.767.224 RON. Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Potcoava este ocupat Euro Trade Consulting SRL care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale care în 2018 a înregistrat un profit net de 826.239 RON. Miracons Proiect SRL, societate care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, s-a clasat în 2018 pe poziția a treia cu un câștig net de 495.826 RON. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net, se află Bild Plus Route SRL, societate care are ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse cu un câștig net de 254.925 RON. Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2018 este ocupat de GHB Style SRL, societate care ca obiect de activitate fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp) cu un câștig net de 238.446 RON.

Pe locul șase al clasamentului se regăsește Mosad Matrix Grup SRL- intermedieri în comerțul cu produse diverse care în 2018 a avut un profit net de 225.083 RON. Locul șapte este ocupat de Aralex Weterbest SRL, societate care are ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse care în 2018 a avut un profit net de 223.814 RON. Locul opt în ierarhie este deținut de Mobilier Urban Lucas SRL- intermedieri în comerțul cu produse diverse care anul trecut a avut un profit net de 216.902 RON. Pe penultima poziție în top zece se află societatea Reimvet Forte SRL, care se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse cu un câștig net de 214.164 RON. Topul se închide cu societatea Laritex Celia SRL care are ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse  cu un profit net obținut anul trecut de 201.828 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Potcoava, conform datelor din 9.433 situaţii financiare pentru anul 2018 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului totalizează 5.664.451 RON”, a precizat Claudia Liana Jurge, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt.