Paul Stănescu, acuză PNL de ipocrizie

4
269

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a declarat  că în perioada următoare social-democraţii vor fi foarte atenţi la „derapajele” Guvernului PNL, iar în Parlament vor scoate de la sertar toate iniţiativele depuse de liberali pe perioada guvernării PSD.

Stănescu a acuzat PNL de ipocrizie când susţine că PSD a lăsat găuri multe, însă îşi permite să piardă un miliard de euro prin eliminarea supraaccizei la carburanţi şi a impozitării contractelor part-time.

Sigur că am discutat (n.red.: la ultimul Comitet Executiv al PSD) şi despre programul legislativ din următoarea perioadă. Aţi aflat ce s-a întâmplat în Parlament cu recursul compensatoriu şi ipocrizia guvernului liberal: ei spun că au găsit găuri foarte multe, dar tot în Parlament vor să elimine supraacciza la carburanţi, contractele part-time, asta înseamnă aproape un miliard de euro. Câtă ipocrizie poţi să ai: spui că nu ai bani, dar elimini nişte taxe, faci nişte lucruri, probabil că ei şi acum sunt în campanie electorală. Eu cred că ei trebuie să gândească că sunt răspunzători de guvernarea ţării la ora asta, că tot ceea ce au spus, că guvernul PSD a lăsat găuri – nu e adevărat, sunt doar chestiuni populiste lansate de PNL. Sigur că vom fi foarte atenţi şi vom taxa toate derapajele la nivelul Guvernului, iar în Parlament toate proiectele legislative depuse în perioada guvernării PSD le vom lua de la sertar şi le vom pune pe masă să vedem dacă le mai susţin. Dacă nu mai susţin, probabil că electoratul se va gândi cu multă atenţie la ce se va întâmpla în perioada următoare„, a spus Stănescu.

4 COMENTARII

  1. Stanescu vrea sa ne arate paiele din ochii PNL,dar el nu vede barna din ochii lui..
    Stanescu si toata gasca lui a furat un judet intreg,facand averi din banii publici si din alte manevre cu institutiile Statului.Dar judetul Olt a ramas printre cele mai sarace judete ale Romaniei.

  2. Iti spun eu ce fel de om esti tu domnule Paul Stanescu.Esti un comunist notoriu ,un mimcinos,un incult politic,un opprtunist si un imbuibat de patimi si un mare profitor al Revolutiei din Decembrie 1989.Dar cel mai grav ,este faptul ca ai cultul personalitatii.Ai impresia ca tu esti salvatorul judetul Olt si al Romaniei.Pentru unul ca tine,o fosta sluga a comunistilor,caderea comunismului ti-a oferit o perspectiva buna tie si neamului tau,dar pentru majoritatea romanilor,problemele sociale si economice au ramas la fel ca inainte de 1989.Dupa 30 de ani de dominatie a comunistilor din esaloanele inferioare , judetul Olt inca nu si-a gasit calea spre prosperitatea socio-economica..Asta si cauza ta si a celor din gasca ta de profitori si hoti,al celor care v-ati catarat la putere prin manevre subversive,parvenitism si demagogie..Ai reusit fara meritocratie sa iti impui neamurile in multe functii din institutiile Statului,dar totul are si un sfarsit…Pana acum a mers pentru PSD cu votul prin mita electorala:uleiul si zaharul,respectiv prin santajul emotional cu taierea ajutoareleor sociale si a pensiilor de catre PNL..Dar de acum incolo sa vedem pe unde scoti camasa,deoarece oltenii sunt satui de minciunile PSD..Din zece cuvinte rostite de tine,sapte cuvinte sunt fara logica si pline de neadevar.Te chinuie rau duhul mandriei si al iubirii de arginti si al slavei desarte. Această forma de slava desarta il face pe om sa ravneasca la situatii,titluri si ranguri sociale inalte. Asta denota ca tu nu ti-ai depasit conditia de taran parvenit.Din pacate,in PSD Olt, sunt cam multi lideri beți de putere,dar si de alcool…Asta ti-o spune un fost revolutionar si un anticomunist convins..

  3. Nea Paulică, ai o minte mai strălucită ca Petrache Lupu de la Maglavit ( nu departe de Vișina)!Iți dau un sfat:pune-l pe ,,Preafericitul,, D.Sîrghie să vă dedice un poem sau o nuvelă despre guvernarea care v-a făcut mai bogați cu multe….. zerouri.Vom concluziona că populația nu a avut de câștigat mai nimic în afara de clienții voștri politici!!!Ce/ți pasă ție ,chip de lut…….?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here