Paul Stănescu, întâlnire cu activul de partid al PSD Olt, la Slatina

4
670

Așa cum se obișnuiește, la sfârșitul fiecărui an, conducerea PSD Olt are o întâlnire cu activul de partid, parlamentari, primari, directori de instituții și consilierii județeni PSD. La reuniunea de joi, care va avea loc în locația de pe Dealul Grădiște din Slatina va fi prezent și președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu și președintele executiv PSD Olt Marius Oprescu.

Scopul acestei întâlniri este evaluarea activității partidului și stabilirea unor măsuri pentru câștigarea alegerilor locale și parlamentare de anul viitor.

4 COMENTARII

 1. Parvenitul si vataful de Visina,Paul Stanescu,respectiv demagogul sef al PSD,Marius Oprescu,incerca inca o data sa ne duca cu zaharelul,dar urmasii comunistilor si epigonii din PSD,cu toata regruparea lor,politic si admnistrativ sunt in moarte clinica.
  Sluga necredincioasa a comunistilor,Paul Stanescu,transfigurat in baron rosu,si demagogul si papusarul sef al instiutiilor publice din Slatina si tot Oltul,Marius Oprescu, nu stiu ca electoratul de altatdata nu mai exista. Pe zi ce trece,electoratul PSD se pierde in negura istoriei…Dar ei ,Stanescu si Oprescu,inca cauta adevarul dezastrului PSD.
  In mod logic ,dar si moral,ambii politicianisti de Olt,ar fi cazul sa se lase vrajeala de doi bani,si fiecare dintre ei sa revina la munca lor de baza,cea care i-a consacrat:de sef de atelaje agricole,respectiv de sef de cariere de piatra..Nu de alta,daca nu o fac acum,s-ar putea sa aibe soarta lui Nicusor Constantinescu si Radu Mazare de la Constanta.
  Vorba unui mare ziarist roman este elocventa pentru starea de fapt a electoratului PSD:,,Satele s-au depopulat rapid. Unde a plecat un membru al unei familii, i-au urmat ceilalţi, apoi neamurile mai îndepărtate. Cine vrea voturi pentru ulei şi făină trebuie să o ia la pas prin Italia, Spania şi restul lumii. Poate să încerce, dar rezultatele vor fi deplorabile.,,
  Nimeni,absolut nimeni nu mai crede in vorbele lor,a PSD,deoarece s-a dovedit ca nu sunt decat niste lupi imbracati in piei de oi…Au facut averi din banii publici si au saracit un popor.Din cauza saraciei generate de politica proasta dusa de PSD au plecat din tara peste noua milioane de romani..

 2. dle stanescu aveti curajul sa stam de vorba intr-o emisiune publica unde vreti dvs pe orice tema inclusiv politica sau economica si ca sa nu va fie teama va spun ca am aceeasi varsta cu dvs

 3. Paul Stanescu nu are cultura politica si economica neceasara pentru un adevarat politican,deoarece el a fost scolit de comunisti pentru tractoare si atelaje agricoloe..Dar in mintea lui,Stanescu se crede stapanul judetului pe viata,dar anul viitor,pe vremea asta, Paul Stanescu o sa fie un simplu lucrator agricol…De ce ? Pentru ca peste 60 la suta din primarii PSD o sa treaca cu arme si bagaje in tabara PNL,deoarece fara banii Guvernului Romaniei,niciun primar nu poate avea viitor politic si admnistrativ.Dar lasati-l in pace pe Stanescu,sa vorbeasca ca proasta-n targ….Pentru el primeaza interesul personal si de clan…
  Dar de ce nu pleaca precum Dancila?Alegerile prezidentiale nu au fost pierdute de una singura,respectiv de Dancila,ci au fost pierdute si de cei care au sustinut-o si au fost in functiile conducere la momentul respectiv…de toti baronii rosii.Dar cum tupeul si minciuna sunt un mod de viata in PSD….

 4. Calitatea unui ,,politician,, de teapa mecanizatorului P. Stanescu reflecta ,,calitatea,, populimii care-l voteaza si aduleaza. Din rahat oltenesc nu poti scoate un bici similar cu cel din piele de hipopotam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here