Cine vrea să fie primarul Slatinei în 2020

16
3235

În spațiul public, Mario de Mezzo, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Slatina, pozează într-o persoana responsabilă, care le știe pe toate, însă, în viața de zi cu zi este …. vă lăsăm pe voi să alegeți cuvântul potrivit. Cum să te îmbraci în rochie, mă omule, și să fii mândru de cât de bine îți stă? Ia zi, cu tocurile te pricepi, ai învățat să calci corect și cu spatele drept?

Un alt moment de râsul lumii este acela în care Mario, se filmează, postează pe rețeaua de socializare, dar dă dovadă că nu știe să numere până la trei. ”Țineți minte trei cuvinte: azi votăm!” sau ”Țineți minte trei cuvinte: sunteți disperați!”. Înțelegem că inițial a fost o glumă, dar după ce repeți gafa la nesfârșit ce să înțelegă lumea, că aveți nevoie de meditații, că ați trecut peste grupa mare de la grădi?

Acest aspirant la scaunul de primar al Slatinei, o avea în gând să le ia fața atât lui Știrbu cât și lui Voiculescu? Nu ne-ar mira nimic, însă unii oameni muncesc în PNL, iar alții, cum este cazul lui Mario, vin de la București ca să se facă de râs, să facă de râs inclusiv partidul din care face parte!

 

16 COMENTARII

 1. Dar o fotografie color ,postata in ziare, cu Emil Mot ,cand era angajat la DGASPC Olt, cand era beat crita la o chermeza,cum ar fi?
  Intr-adevar,acum am inteles de ce scrieti mereu favorabil pentru gasca de infractori regrupati ai PSD,pentru ca sunteti fostul ziar Oltul,al PCR,respectiv oficiosul PSD Olt..Dar degeaba va chinuiti sa tot cosmetizati imaginea degradata a PSD Olt si din taate catunele Oltului,deoarece zilele PSD sunt numarate…1..2 ..3…Aleluia..

 2. Votati ca prostii un partid al diletantilor cu diploma si al hotilor dovediti de catre instantele de judecata.D-aia oltenii si Oltenia este campioana saraciei in Romania.Toti cei care sunt sefi,slugi si sclavi ai PSD ,nu sunt ninic altceva decat niste oameni cu complexe de inferioriate,oportunisti,parveniti,inculti politic,lacomi de bani si averi,desfranati,analfabeti functionali si hoti la drumul mare.Inainte de a vota,uitati-va in oglinda constintei si apoi sa luati decizia pentru votul vostru politic,deoarece de votul vostru politic depinde viitorul copiiilor vostrii.Daca vreti sa fie acelasi partid al hotilor si al diletantilor la putere,care sa va conduca si care sa fure din banii vostrii. din taxele si impozitele platite din munca voastra, atunci sa nu va mai plangeti de ce copiii vostrii vor pleca in Occident.Ultimii primari si viceprimari ai Slatinei ,ai PSD.,au fost niste hoti dovediti de catre instantele de judecata,respectiv Darius Valcov,Minel Prina,Gabi Diaconu….

 3. Nu stiu de ce tot sustin si lingusesc unii ziaristi acest partid al smecherilor,al hotilor, al diletantilor,al anafabetismului dement si functional si al impostorilor,caci pe zi ce trece , PSD isi arata adevarata lui fata hidoasa si murdara moral..Sunt dovezi destul de clare ca acest partid s-a nascut din incestul PCR cu PCR esalonul 2….Daca vreti sa vedeti o mostră a prostiei genetice si al infatuării maladive a liderilor PSD…va rog,uitati-va aici:
  https://www.youtube.com/watch?v=RYVkPUyvgEw&feature=emb_title

 4. Ce articol de toata jena.
  Mie mi-ar fi rusine sa scriu asa ceva.
  Voi nu va dati seama ca cu cat scrieti mai multe articole de genul cu atat cel care radeti de el va avea mai multe voturi?
  Asta e propaganda retarda gen anii 90.
  Cei care gandesc ca cu astfel de mizerii castigi primaria sunt dusi cu sorcova.
  De cand a plecat Valcov nimic nu s-a mai facut in Slatina.
  Treziti-va caci oamenii nu mai pot fi prostiti asa usor.

 5. Acest articol este scris de o coada de topor al regimului comunist,de un fost militian,un fost propagandist al regimului comunist,care in trecut, scria in ziarul comunistilor din Olt,respectiv in ziarul Oltul..
  D-aia judetul Olt a ramas de caruta..Cu PSD nu avem niciun viitor.Sper ca nu va supara adevarul…Dar asta-i relalitatea.PSD este o ciuma pentru Romania.

 6. Actualul primar este un parvenit si un mare diletant.A fost impus in PSD de licheaua comunista transfigurata in mare vataf de Visina,Paul Stanescu.Oricum,valul schimbarilor din toate institutiile Statului ii vor afecta si pe cei impusi in institutiile Statului de tripleta de tinichea ruginita a Oltului:Stanescu,Oprescu si Mot..
  Sotia lui Mot este angajata in Directia de Asistenta Sociala Olt,iar socrul lui Mot,pensionar militar,fost ofiter SRI,este seful statiei de epurare al Companiei de Apa Olt…Acestia pe ce criterii au fost angajati?Asta o sa vada auditul facut in Primaria Slatina si in Consiliul Judetean Olt,respectiv inspectia Cancelariei Primului-Ministru al Romaniei si al Secretariatului General al Guvernului Romaniei.
  In mod sigur,Emil Mot o sa fie urmatorul pe lista primarilor condamnati pentru fapte de coruptie…Asta o sa fie mare bomba…Ultimii primari corupti si dovediti de catre instantele de judecata au fost si sunt membrii ai PSD.Asta ne demostreaza noua slatinenilor si oltenilor, ca acest partid,PSD, este o ,,pepeniera buna ,,pentru viitorii primari corupti ai Slatinei.Daca vreti sa il lasati pe Mot sa se imbogateasca din banii vostrii,asa cum au facut si predecesorii lui,inseamna ca aveti amnezie si retard mintal.

 7. Acum v-ati prins de ce acest ziar ,condus de o coada de topor al regimului comunst,respectiv de un ex-militian, face propaganda ieftina PSD?Pentru ca PSD prin lichelele Stanescu,Oprescu,Valcov si Mot ii faciliteaza ziarului Gazeta Oltului accesul la banii publici si pe patronul ziarului ,Paul Dobrescu,l-au ajutat sa isi angajeze ginerele,respectiv pe Cătălin Ușurelu,in functia de director general Compania de Apă Olt.Trebuie sa stie orice
  slatinean ca Compania de Apa Olt apartine de facto Primariei Slatina,dar de drept,prin manevrele lui Valcov si al PSD ,aceasta companie a ajuns o afacere de fam(g)ilie.Dar din aceasta afacere,cu ce s-au ales slatinenii? Cu factura crescuta la apa…L-a schimbat Mot pe varul lui Valcov,Bobita Langa,director general al Companiei de Apa Olt,cu ginerele patronului ziarului Gazeta Oltului,cu Catalin Usurelu..De aici putem intelege cum a ajuns socrul lui Mot,fost ofiter al S R I,sa conduca Statia de Epurare a Apelor Uzate,vis-a-vis de,, Paradisul de la Căcâna,,,acolo unde PSD, de 1 Mai ,ofera gratis prostimii mici si bere..
  Asadar,d-aia se agita Emil Mot ca iese PNL cu peste 40 la suta in sondaje,deoarece stie ca pierde afacerile personale si de grup din Primaria Slatina..

 8. Decat un borfas ca Valcov sau imbecili precum cei care i-au urmat, mai bine un cabotin. Uite, Ukraina are presedinte un actor de comedie si ,,niet problem”. Voi vedeti ce faceti cu adunatura de prosti de pe Valea Oltului, ati ramas groapa de gunoaie a Europei.

 9. Alt mascarici nu ati gasit decat pe Pinocchio asta? Sunt fix apolitic, nu ma intereseaza de PSD sau PNL. In schimb ma intereseaza soarta acestui oras. Momentan imi place in Slatina.
  In partidul asta care este la guvernare, care a dat presedintele pt inca 5 ani, nu ati gasit un alt om decat pe asta ? In orasul asta chiar nu mai era nimeni de la PNL, trebuie sa-l aduceti pe travestitul asta de la Bucuresti ? Va faceti de kko !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here