Schimbări de prefecţi şi subprefecţi

3
1703

Executivul a adoptat, în ședința de joi, 28 noiembrie, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți.

Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Alba de către Dănuț-Emil Hălălai. O altă hotărâre vizează  încetarea exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către Florentina Horgea. Totodată, alte trei hotărâri vizează încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului al județului Harghita de către  Adrian Jean-Andrei, încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Sălaj de către Florin Florian, respectiv încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Suceava de către  Mirela-Elena Adomnicăi. O altă hotărâre prevede încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Arad de către Vasilică Damian. De asemenea, Olimpia-Neliana Popa va exercita, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de subprefect al județului Arad.

3 COMENTARII

  1. Focar de pestă porcină africană muşamalizat o săptămână, în localitatea în care directorul DSVSA Olt,Florin Veronel Bolborea, nepot al lui Paul Stănescu, are o fermă de porci….

  2. ,,Partidul lui Ion Iliescu, metamorfozat sub mai multe denumiri, sub hainele căruia cadrele fostului partid comunist și ale Securității au paralizat România, pare să fi ajuns la sfârșit. Paradoxul este că acest început de final vine de la o greșeală impardonabilă prin care candidatul la alegerile prezidențiale nu și-a depus mandatul imediat după anunțarea propriului eșec în alegeri. Nu aberanta resetare a României invocată de Klaus Iohannis, a României, este aceea care trimite la gunoi fostul partid totalitar metamorfozat, ci starea de fapt a țării. PSD s-a dovedit a fi incapabil să apere legalitatea, transformând instituțiile statului într-o rezervă uriașă contra intersului public. Reformele privind România au fost minimalizate până la grotesc prin invocarea austerității. Partidul lui Ion Iliescu sfârșește tardiv, după 30 de ani de subminare națională. Sfârșitul PSD-ului vine și pe fondul denunțării statului paralel, situație care i-a asigurat premizele sinuciderii asistate.,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here