Schimbare radicală în PSD Caracal

7
1822

La mijlocul lunii octombrie, în acest an, a avut loc o ședință extraordinară a Biroului Permanent Județean a PSD Olt, principalul punct al discuțiilor fiind dizolvarea conducerii PSD Caracal, condusă de către deputatul de Olt Dan Ciocan. Cu această ocazie a fost desemnat domnul Ion Marian Doldurea, un cunoscut om de afaceri local în calitate de președinte interimar al PSD Caracal. Sarcina acestuia a fost aceea de a coordona activitatea partidului până când vor avea loc alegeri locale ale partidului, probabil în cursul anului viitor.

În ultimul timp s-a vehiculat în presă ideea că pentru primăria Caracal deja s-au fi desemnat viitorii candidați din partea PSD-lui printre care sunt două nume, fie unul dintre băieții domnului Doldurea și ei cunoscuți oameni de afaceri în județ și în București, și a unui alt om de afaceri local Dan Predoiu care să fie în contrapartidă cu actualul primar al orașului Caracal, Liviu Radu. Față de aceste informații am dorit să aflăm punctul de vedere al domnului Marian Doldurea, președinte interimar al PSD Caracal. Acesta ne-a declarat în primul rând că în nici un caz, așa cum a mai declarat și altă dată, nici un membru al familiei sale, nici el, nu va candida la vreo funcție în administrația locală, la primăria locală, la parlamentare sau să ocupe o funcție de altă natură. Ei sunt oameni de afaceri și vor rămâne oameni de afaceri! Totodată acesta ne-a declarat că în perioada următoare este interesat de modul în care vor evolua lucrurile la nivel național pentru că trebuie ca într-un timp scurt să fie schimbată actuala conducere a PSD-lui care nu a făcut decât mult rău partidului care a căzut în mod dramatic. După părerea dumnealui și vedem că acest punct de vedere e mult vehiculat și în spațiul public la nivel național este nevoie de schimbarea denumirii partidului, este nevoie de o nouă siglă și în primul rând este nevoie de modificări radicale  ale statutului partidului. După noua lui denumire, trebuie să fie un partid social-democrat întradevăr de centru-stânga și în care să pătrundă oameni de valoare.

Referitor la organizația Caracal, acesta ne-a declarat ca: în perioada imediat următoare, la începutul anului 2020, după o analiză temeinică în cadrul organizației locale a PSD Caracal, se vor propune în mod secret cinci nume de oameni cunoscuți, apreciați, capasbili, corecți, cinstiți care să fie pe lista candidaturii la funcția de primar al municipiului Caracal. Cele cinci nume vor fi supuse unui sondaj și unei analize după care, cel care va avea cea mai importantă aprobare din partea cetățenilor municipiului Caracal va fi cel care va reprezenta municipiul Caracal la viitoare alegeri. Este sigur că va fi ales omul cel mai potrivit și va fi susținut cum trebuie să fie un primar foarte bun pentru Caracal. Doldurea ne-a declarat că în momentul în care se va hotărî noua conducere, noul candidat la primărie el va sprijini dar fără o funcție de conducere noua echipă și o face din dragostea pentru oamenii Cracalului, pentru organizația locală a partidului și trebuie să se înțeleagă  că nu vor avea locuri în cadrul noii structuri de conducere a PSD Caracal oamenii care nu au făcut cinste organizației, oamenii care au venit doar cu intrigi, care și-au văzut doar interesele proprii, oamenii care au adus mult rău partidului. Trebuie o schimbare radicală la nivelul Caracalului căci nu mai este nevoie de întâlniri secrete privind luarea unor decizii de interes local. Totul trebuie să fie transparent.

7 COMENTARII

 1. Un gand nou, justificat, pornit de la un OM care , intr-adevar, iubeste oamenii.
  Imi permit cateva remarci: schimbarea fostei conduceri a PSD s-a produs dar…cu aceeasi oameni care au mai fost! Deci, schimbare de dragul schimbarii!!!! Care nu face bine imaginii PSD….Chiar de loc!
  PSD ne se poate rebrendui numai prin schimbarea denumirii sau a siglei. REFORMAREA PSD trebuie sa inceapa cu componenta conducerilor PSD la nivel central si local!
  Toti ii cunoastem pe Ciocani, Stanesti, Opresti etc…etc..^comp. Acesti devoratori de bani publici, care si-au facut mendrele peste tot in judet, clientelari, favoritisti, nepotisti…TREBUIE SA DISPARA DIN PEISAJUL POLITIC! DEFINITIV…. ALTFEL PSD RISCA SA DISPARA PRECUM PNTCD, PRM……
  Dar Romania are mare nevoie de o forta de centru stanga NOUA, MODERNA SI EFICIENTA!
  Cu cat mai repede, cu atat mai bine…..Cu cat mai multe partide si formatiuni politice adepte ale acestei doctrine politice, unite si puternice, cu atat mai eficient!
  De partide nu ducem lipsa…Ducem lipsa de adevarati lideri, patrioti si demni, onesti si profesionisti, care sa inteleaga si sa aplice doctrina socialista moderna, reformatoare si eficienta, care sa corespunda noilor cerinte europene si euroatlantice DAR SI PROBLEMELOR OAMENILOR, ADEVARATII FAURITORI, PRIN VOT, al acestui istoric si maret deziderat.
  Referitor la Organizatia PSD Caracal, prin interimatul dlui Doldurea, caruia ii doresc mult succes, se poate spune ca primul pas spre reformare a fost facut!
  Ramane ca domnia sa impreuna cu cei care conduc organizatia sa decida cine va mai fi agreat in organele de conducere, cu cine vor putea colabora si in ce conditii, sa ..arunce balastul incopetentie si ipocriziei la gunoi, reconstruind un drum nou unui partid care va ramane in istorie ca primul si cel mai puternic partid socialist al Romaniei moderne.
  Mult succes, domnule presedinte Ion Marian Doldurea.
  Si….nu uitati! Suntem multi, nevazuti dar cu ochii pe voi, politicienii!!!!!

 2. PSD-ul pare ca este viu precum Lenin,dar este mort!
  Dupa ce ca in 1990 acest partid a venit la putere prin demagogie,diversiune,manipulari si crime si a furat din banul public zeci de miliarde de euro,acum au si tupeul sa spuna ca se reformeaza….Acest partid trebuie scos in afara legii!

 3. Caracaleni, vi se pregateste ceva, candidatul surpriza va fi Luci Diaconu, fiul groparului ISCIP, beizadeua anilor 1990 care crede ca lumea a uitat raul facut angajatilor de acolo ramasi fara vechime si contributii la pensii.

 4. Focar de pestă porcină africană muşamalizat o săptămână, în localitatea în care directorul DSVSA Olt,Florin Veronel Bolborea, nepot al lui Paul Stănescu, are o fermă de porci….

 5. ,,Partidul lui Ion Iliescu, metamorfozat sub mai multe denumiri, sub hainele căruia cadrele fostului partid comunist și ale Securității au paralizat România, pare să fi ajuns la sfârșit. Paradoxul este că acest început de final vine de la o greșeală impardonabilă prin care candidatul la alegerile prezidențiale nu și-a depus mandatul imediat după anunțarea propriului eșec în alegeri. Nu aberanta resetare a României invocată de Klaus Iohannis, a României, este aceea care trimite la gunoi fostul partid totalitar metamorfozat, ci starea de fapt a țării. PSD s-a dovedit a fi incapabil să apere legalitatea, transformând instituțiile statului într-o rezervă uriașă contra intersului public. Reformele privind România au fost minimalizate până la grotesc prin invocarea austerității. Partidul lui Ion Iliescu sfârșește tardiv, după 30 de ani de subminare națională. Sfârșitul PSD-ului vine și pe fondul denunțării statului paralel, situație care i-a asigurat premizele sinuciderii asistate.,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here