Premierul Orban, vizită în Olt

4
1568

Prim ministrul Ludovic Orban a efectuat, vineri, în Olt, o vizită de lucru pentru a înmâna ordinele de începere a lucrărilor la tronsonul 2 (km 17+700 – km 57+550) al Drumului Expres Craiova- Slatina-Pitești.

Premierul a fost însoțit de ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, de ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuț Stroe, și de șeful Cancelariei prim- ministrului, Ionel Dancă.

Potrivit programului oficial, la ora 13.30 premierul a fost prezent în orașul Balș unde a purtat discuții cu antreprenorul care va executa lucrările, iar la ora 13.50 a vizitat șantierul. La ora 14.30 premierul Ludovic Orban a susținut o conferință de presă.

 

4 COMENTARII

 1. Asa este firesc,deoarece Guvernul Romaniei condus de inginerul Ludovic Orban este capabil sa faca lucruri valoroase pentru Tara.Cum zice romanul de bun simt,Orban a venit sa ia taurul de coarne,deoarece tot ce a facut PSD-ul pana acum in Tara si in special in Olt,cu acest Drum Express,nu a fost decat o butaforie pentru prostime.Primarii din Olt sa puna mana la munca cinstita si sa lase furtul din banul public.Nu de alta,dar o sa vina si timpul sa fie intrebati cum au dobandit averile:pamanturile,casele,masinile si banii…

 2. Dezastrul si saracia din Olt este evidenta.PSD-ul nu a fost preocupat decat sa isi mareasca averile din banii publici si sa ii determine pe romani sa traiasca cu salariu de mizerie in Romania..Sub PSD statul roman era mafionizat.. .Salariul in Romania nu este nici macar cat un ajutor social in Anglia,Franta si Olanda..Adica romanii muncesc ca niste sclavi si baronii rosii au facut averi din munca lor si din banii publici nationali si europeni.Asadar,Dancila o sa castige alegerile prezidentiale cand o sa vina extraterestii pe Campia Boianului.

 3. DE CE NU TREBUIE SA VOTAM CU VASILICA VIORICA DANCILA…
  PENTRU CA ESTE O REPREZENTANTA A UNUI PARTID DE SORGINTE COMUNISTA,RESPECTIV IN ACEST PARTID SUNT TOATE COZILE DE TOPOR AL REGIMULUI COMUNIST:ACTIVISTI PCR,TORTIONARI,INFORMATORI,MILITIENI ,SECURISTI SI COPIII LOR, CARE DIN 1947,DUPA CE L-AU ALUNGAT PE REGELE MIHAI I DIN TARA,AU DISTRUS FLOAREA INTELECTUALITATII SI AU UMILIT ACEST POPOR PANA AZI…
  PENTRU CA ESTE REPREZENTANTA UNUI PARTID CARE A VENIT LA PUTERE PRIN LOVITURA DE STAT DIN 22 DECEMBRIE 1989 SI CARE AU UCIS PESTE O MIE DE OAMENI IN DECEMBRIE 1989 SI IN 13-15 IUNIE 1990.
  PENTRU CA ESTE REPREZENTANTA UNUI PARTID CARE NU A VRUT SA-L PRIMEASCA IN TARA PE FOSTUL SUVERAN AL ROMANIEI,RESPECTIV PE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I.
  PENTRU CA FACE PARTE DIN PARTIDUL CARE A FURAT DIN BANUL PUBLIC,INCEPAND CU ANII 1990,CAND GASCA LUI ION ILIESCU SI A LUI ADRIAN NASTASE AU DEVALIZAT TOATE BANCILE STATULUI ROMAN.
  PENTRU CA EA ESTE REPREZENTANTA UNUI PARTID CARE AU UMILIT UN INTREG POPOR PRIN SALARII DE MIZERIE ,DETERMIND PESTE ZECE MILIOANE DE ROMANI SA ISI CAUTE O VIATA MAI BUNA IN OCCIDENT SI IN LUMEA LIBERA…
  PENTRU CA ESTE REPREZENTANTA UNUI PARTID CORUPT SI DILETANT.ACEST PARTID ARE PESTE 200 DE OAMENII CONDAMNATI PENAL SI SUSPECTATI DE CORUPTIE SI ALTE INFRACTIUNI PENALE.INCEPAND CU PIONERUL CORUPTIEI DIN ROMANIA,CU EX PRIMUL MINISTRU ADRIAN NASTASE ,MIRON MITREA ,NICUSOR CONSTANTINESCU,RADU MAZARE SI AJUNGAND PANA LA ULTIMUL SAT CONDUS DE PRIMAR AL PSD-ULUI,CU TOTII FAC PARTE DINTR-O GRUPARE INFRACTIONALA BINE ORGANIZATA..
  PENTRU CA ESTE REPREZENTANTA UNUI PARTID CARE A POLITIZAT SCOALA SI TOATE INSTITUTIILE STATULUI,RESPECTIV CARE A INCERCAT SA POLITIZEZE JUSTITIA,PUNAND IN PERICOL INDEPENDENTA JUSTIEIE ROMANE…
  PENTRU CA ESTE REPREZENTANTA UNUI PARTID CARE A PUS IN FUNCTII PUBLICE ,FARA PRINCIPIUL MERITOCRATIEI,SOTII,SOTIILE,COPIII,RUDELE,PRIETENII SI TOTI CLIENTII POLITICI AI PSD-ULUI.
  PENTRU CA ESTE REPREZENTANTA UNUI PARTID CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU BUNASTAREA SI PROSPERITATEA OAMENILOR DE LA ORASE SI SATE…NU AU FACUT INVESTITII MAJORE IN INFRACTURA,RESPECTIV NU AU CONSTRUIT AUTOSTRAZI,SCOLI,SPITALE SI NU AU DEZVOLTAT RETEAUA RUTIERA,FEROVIARA SI AERIANA A ROMANIEI.NU AU DEZVOLTAT SISTEMUL ENERGETIC NATIONAL SI NU AU FACUT REFORME MAJORE SI NU AU INVESTIT IN EDUCATIE,CULTURA SI ECONOMIA NATIONALA ASA CUM AU PROMIS DE APROAPE 30 DE ANI DE ZILE.

  PENTRU CA ESTE UN OM CARE NU ARE CALITATI INTELECTUALE PENTRU O ASEMENEA FUNCTIE DE INALTA DEMNITATE PUBLICA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here