Silviu Anton: ”suntem a treia forță politică a țării”

5
337

Vineri, la sediul partidului din Slatina, președintele USR Olt, Silviu Anton a ținut o conferință de presă, având ca principală temă de dezbatere alegerile prezidentiale. Omul politic a ținut să mulțumească tuturor românilor care i-au acordat votul de încredere lui Dan Barna.

”Dincolo de voturi, această campanie a însemnat pentru noi discuții cu sute și mii de oameni în județul Olt și sute de mii la nivel național, oameni care și-au pus speranțele  în schimbare și au înțeles cât de importantă este votul lor. Noi USR PLUS suntem încrezători în România și în români, și indiferent de rezultat am demonstrate că suntem a treia forță politică a țării și acesta este un lucru pozitiv. S-a demonstrat că există totuși un bloc solid de dreapta, aproximativ 60% dintre români votând candidații partidelor de dreapta. Bineînțeles că ne-am fi așteptat la un scor mai bun pentru candidatul nostru, însă am învățat foarte multe lucruri și le mulțumim tuturor celor care au ales Dan Barna!” a declarat Silviu Anton.

Președintele USR Olt a susținut că numărul mult prea mic al filialelor locale ale partidului pe care îl reprezintă, și anume 23, a fost cauza principală pentru scorul obținut de Dan Barnaîn primul tur al alegerilor prezidențiale. În turul al doilea, USR Plus va vota cu Klaus Iohannis, fiind o alegere logică și dreaptă. ”Ca membru USR nu ai cum să votezi stânga și să mergi cu doamna Viorica Dăncilă” a mai adăugat Anton.

În ceea ce privește alegerile locale, membrii USR vor avea o experiență în plus și se vor mobiliza mai mult. Pentru a reuși să învingă PSD-ul, aceștia sunt dispuși să stea de vorbă cu toate partidele de dreapta, pentru a stabili alianțe. ”Nu excludem ca pe plan local să facem alianță cu alt partid  de dreapta pentru a învinge PSD-ul. Suntem deschiși pentru alianțe pentru a elimina acest partid toxic pentru România.” a mai precizat acesta.

5 COMENTARII

  1. Se împlinesc astăzi 32 de ani de la momentul Braşov 1987, când muncitorii de pe platforma industrială braşoveană au avut curajul să se unească spontan în stradă pentru a spune nu comunismului.

  2. USR-istii si PSD-istii trag sa moara,dar ei se viseaza mari si tari.Forta voastra este supraevaluata de site-urile de socializare,dar in realitate voi USR-istilor nu sunteti decat o gasca de cartier cu tupeu de smecherasi…

  3. Președintele Biroului de Cercetări Sociale, Bruno Ștefan, afirmă că jumătate din populația României vrea scoaterea în afara legii a PSD! Este cel mai tare sondaj al momentului, vestea care dinamitează pur și simplu șansele Vioricăi Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

    „Dacă președintele Klaus Iohannis ar face un referendum – și eu am măsurat lucrul acesta în sondaje -, mai mult de jumătate din populația României ar veni la vot să voteze scoaterea PSD în afara legii! Cei care ar vota împotrivă sunt doar douăzeci și ceva la sută, restul n-ar veni. Ura față de PSD este foarte mare. Mai mult de jumătate din populația României percep PSD ca fiind un grup de crimă organizată”, a declarat pentru PSnews sociologul Bruno Ștefan.

  4. Surpriza mare!USR-ul va fuziona cu PLUS, iar astfel Uniunea Salvați România va dispărea de pe scena politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here