Mandate Europene de Arestare puse în executare de polițiștii olteni

0
269

Miercuri, 13 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreuna cu cei din cadrul Postului de Poliție Iancu Jianu, au pus în executare Mandatul European de Arestare emis de autoritățile judiciare din Belgia, privind un bărbat de 32 ani din comuna Iancu Jianu, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale și de fapte de violență îndreptate împotriva forțelor de ordine.

Tot în aceast zi, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreuna cu cei din cadrul Postului de Poliție Dobrosloveni, au pus în executare Mandatul European de Arestare emis de autoritățile judiciare din Austria, privind un bărbat de 29 ani din comuna Dobrosloveni, bănuit de comiterea mai multor furturi de unelte și mașinării electrice. În acest caz prejudiciul estimat este de 71.339 euro.

Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea pentru 24 ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.