Primăria Balş face angajări. Nu se cere vechime

0
2602

Administrația orășenească a scos la concurs șapte posturi în cadrul Creșei nr. 1, Balș, examenul urmând a fi organizat în prima decadă a lunii decembrie.

Asistent medical (două posturi), îngrijitoare copii (trei posturi), spălătoreasă (un post) și ajutor de bucătar (un post) sunt posturile scoase la concurs de către Primăria Balş în luna următoare. Concursul se va organiza pe 9 decembrie proba scrisă și pe 12 decembrie 2019 interviul. Contractele de muncă sunt pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de școală sanitară postliceală pentru posturile de asistenți medicali; minimum 6 luni vechime în specialitate pentru posturile de asistent medical; studii medii sau generale pentru posturile de: îngrijitoare copii, spălătoreasă, ajutor bucătar; nu se cere vechime pentru posturile mai sus menționate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 25 noiembrie 2019. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Oraşului Balş numărul de telefon 0249.450.14