Emil Moț, mulțumiri după votare

2
165

“Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul electoral, de la președinții secțiilor de vot, la membrii acestora, până la voluntari.
A fost o zi lungă, pe alocuri obositoare, însă implicarea voastră a făcut diferența: Slatina a fost ferită de orice incident neplăcut.
Totodată, vreau să mulțumesc fiecărui slătinean în parte că a fost la vot, și-a exprimat opțiunea electorală așa cum i-a dictat conștiința și că și-a îndemnat și prietenii sau familia din diaspora să voteze.
A fost un scrutin electoral bine organizat, poate unul dintre cele mai bine organizate scrutine electorale, iar acest lucru este o bilă albă în ecuația țării noastre.
Într-o democrație, fiecare vot contează, iar dumneavoastră ați demonstrat exact acest deziderat.” a declarat primarul municipiului Slatina.

2 COMENTARII

  1. Vorba romaneasca ramane mereu valabila in cazul Olteniei si al Oltului:am ramas de caruta…Sa votezi cu niste criminali si hoti dovediti, este cea mai mare crima morala si cea ma mare impietate adusa fata de cei tineri care au strigat ,,Jos comunstiiȚ si Fara comunisti,si care au murit in 16-22 decembrie 1989..Dar sa nu ne mire nimic,deoarece tot oltenii au plecat cu trenuri pline cu muncitori inarmati cu bate sa inabuse Revolutia de la Timisoara..Asta si din cauza faptului ca, in Oltenia inca mai exista ,,cuibul comunistilor si al epigonilor^transfigurati in baroni rosii.
    Sa votezi cu aceasta gasca de hoti dovediti,ascunsa dupa sigla social democratiei,dupa ce ca n-au facut nimic pentru bunastarea romanilor, dupa atatia ani de la revolta anticomunista din 1989,reprezinta involutia morala si intelectuala a electoratului oltean.Bineinteles ca majoritatea bugetarilor au votat cu Dancila,in speranta ca isi vor salva functiile.Acesti PSD-isti nu sunt decat un grup infractional bine organizat.Asta o spune si ultimul raport al SRI….
    Toti primarii de orase si de comune ai PSD-ului din Olt si din tara, sunt complici la hotiile si la demagogia acestui partid,care vreme de 30 de ani nu au stiut nimic altceva decat sa minta si sa fure din banul public,respectiv sa saraceasca o tara intreaga.Nu exista sef al PSD-ului,sefi de institutii,primari si viceprimari ai PSD-ului care sa nu aibe averi dobandite ilicit.Dar o sa vina si vremea aplicarii legii ilicitului.Deja DNA-ul este in actiune..Unul cate unul o sa fie bagati la mititica.Nu de alta,dar din cauza acestor lichele comuniste au plecat din Romania peste 10 milioane de romani.
    Oricum, dupa reinvestirea lui Iohannis si dupa alegerile parlamentare si locale,PSD-ul o sa fie doar o trista amintire.

  2. Mot se face ca nu vede realitatea…Unde sunt autostrazile,spitalele regionale,scolile modernizate,caile ferate modernizate si salariile si pensiile decente msustenabile, promise in actul de guvernare al PSD-ului? Din 41 de judete ale Romaniei,doar opt judete sunt pentru Dancila si gasca de hoti si de diletanti ai PSD-ului.Dar lui ii place sa vorbeasca fara rost ,ca proasta-n targ…PSD-ul nu a rezolvat problemele sociale si economice ale Romaniei,dar au tupeul sa ceara alte mandate.Locul lor este langa Dragnea,la Rahova…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here