Fotbal, meciurile etapei a XII-a, Liga a III-a

0
192

Ajunsă deja la etapa cu numărul 12, seria a III-a din Liga a III-a de fotbal, ne va oferi vineri partide importante pentru stabilirea configurație clasamentului având în vedere faptul că clasamentul este foarte strâns între locul 1 și 5, diferența de puncte fiind doar de 3. La Slatina, echipa locală întâlnește în derbyul etapei CSU Craiova II, echipă care aspira și ea la promovarea în liga secundă.
Din informațiile pe care le deținem până la această oră, echipa din Bănie va veni la Slatina cu câțiva jucători de la echipa din Divizia A care nu prind lotul și care vor să arate prin evoluțiile lor din Liga a III-a că sunt buni de joc și au valoare pentru Liga I. Liderul seriei, Progresul Spartac București întâlnește pe teren propriu pe Astra 2 Giurgiu în timp ce Flacăra Moreni va evolua acasă cu FC Voluntari 2.
O altă aspirantă la promovare, CSM Alexandria va primi vizita echipei Tractorul Cetate.
Din enumerarea acestor jocuri care implică toate echipele aspirante la promovare, rezultă că această etapă, cu numărul 12, prin prisma rezultatelor care vor fi înregistrate pot produce modificări substanțiale în ierarhia seriei.
A doua echipă a județului angrenată în această serie, Vedița Colonești (locul 7) va primi pe teren propriu pe CS Balotești (locul 11). Va fi meciul de debut al noului antrenor al formației, Bobi Verdeș.

Toate jocurile sunt programate vineri, 8 Noiembrie, începând cu ora 14:00.