Percheziții în Olt

0
1081

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au efectuat 22 de percheziții domiciliare pe raza județului Olt, pentru a descuraja și combate infracționalitatea.  

Marți, 5 noiembrie, 34 de polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale și Secției de Poliție Rurală Schitu au efectuat șapte percheziții pe raza comunei Schitu, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de braconaj cu ajutorul câinilor ogari.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate  trei proiectoare de mare putere, carne de vânat și nouă câini din rasa ogar.

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.                                                                                                                          

Astăzi, 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt efectuează 15 percheziții pe raza localităților Drăgănești Olt, Slatina, Găneasa și Dăneasa din județul Olt, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi.

Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 de lei.

10 persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Drăgănești-Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

Acțiunile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.