Guvernul Orban a primit votul de învestitură

8
305

Parlamentarii s-au reunit, în şedinţă comună de plen, pentru a vota învestirea Guvernului Orban. PSD şi Pro România au decis să nu participe la vot, însă câţiva parlamentari din formaţiunile menţionate sunt prezenţi în sala de plen.

Guvernul Orban a fost învestit, luni, în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru” a anunţat Marilen Pirtea, la ieşirea din Birourile permanente reunite. Deputaţii şi senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniştri, precum şi programul de guvernare al PNL.

Imediat după anunțul oficial, Alina Gorghiu, senatoare PNL, cea care a condus ședința de plen l-a invitat pe Ludovic Orban să țină un discurs. Noul premier al României a surprins și a rostit doar 7 cuvinte.

”Vă mulțumesc și aveți încredere în noi!”, a spus Orban.

Dintre toți parlamentarii de Olt, doar deputatul Gigel Știrbu a fost prezent în sală și a votat pentru învestirea Guvernului Orban. Ne surprinde faptul că deși, deputatul Mihai Niță, aflat luni dimineață în drum spre București, ne-a declarat că va fi prezent în plenul Parlamentului, ulterior acesta s-a răzgândit și nu a mai luat parte la vot. Asta, probabil și după ce Victor Ponta i-a amenințat cu excluderea din partid pe parlamentarii Pro România care vor vota Guvernul Orban.

8 COMENTARII

  1. Aceasta investitura a Guvernului Orban nu reprezinta doar o victorie impotriva PSD-ul lui Dancila,ci reprezinta o victorie impotriva PSD-ul in intregimea lui,din 1990 si pana azi.Partidul care a fost condus de Petre Roman,Oliviu Gherman,de la Ion Iliescu,Adrian Nastase,Mircea Geoana,Victor Ponta,Liviu Dragnea si Viorica Dancila este in moarte clinica.Dupa alegerile parlamentare PSD-ul o sa fie dus in groapa de gunoi.. De acum incolo, viata diletantilor si al hotilor din institutiile Statului roman o sa fie supusa judecatiii si analizei morale si profesionale.Prima masura luata de Guvernul Romaniei o sa fie numirea de prefecti si subprefecti si reformarea Justiei si al intregului aparat bugetar al Statului roman.Doar printr-o independenta a justitiei si un aparat bugetar solid si profesionist vom putea avea o economie de piata si o bunastare pentru intreaga societate.

  2. Presa locala aservita asa zisului partid social democrat,respectiv gastii de hoti si de diletanti de la Olt ar fi cazul sa se abtina de la comentarii pro PSD,deoarece se face complice la toate matrapazlâcurile si faradelegile facute de gasca de la Olt… Valcov,Stanescu,Ciocan,Oprescu,Mot si multi altii…Faptele ,bune si rele,sunt evidente.Nu de alta,dar impotriva adevarului nu putem face nimic.

  3. Felucitari Guvern PNL ! Sa ii trimiteti urgent acasa pe toti pesedisti care au ocupat fumctii , ajunge cu minciuna,cu angajarea neamurilor, in afara de asta nu au facut absolut nimic.Dancila a facut obsesie pentru dl Iohannis , nu stia ce sa mai faca , ce sa mai promita , au angajat in sistemul fe stat toti mediocri , ce fel de tara este cu un guvern psd care a servit doar intereselor familiilor lor , cu toate darurile si promisiunile , romanii nu au mai suportat si asta este rezultatul,

    • Pe data de 03.11.2019 au fost aruncate artificii de pe domeniul public de articus deasupra bisericii Sfântul Mina. Și din păcate nu este pentru prima data. Dacă nu e pericol de incendiu de ce nu arunca articus din curtea personala deasupra clădirii personale și arunca de pe domeniul public deasupra Bisericii?????

  4. Baronul Paul Stănescu și bossul de la CJ Olt ,Marius Oprescu ,pregătesc un mega-tun pe ultima sută de metri la CNAIR ..

  5. n toate institutiile Statului se vor face reforme si audituri.Primul val o sa fie al celor angajati pe baza de pile…Probabil ca unii PSD-isti se culca pe o ureche ,crezand ca trece si asta,dar situatia este destul de grava pentru tara.Fara investitii in infrastructura.fara functionari angajati pe baza meritocratiei si fara o justitie independenta nu putem avea o bunastare spirituala si materiala.Daca ne gandim ca Primaria Slatina si Consiliu Judetean Olt are o schema supradimensionata cu oameni angajati pe baza carnetului de partid si al nepotismului,atunci nu trebuie sa ne mire de ce gasca de hoti ai PSD-ului s-a imbogatit din banul public..Din cei peste 1.800.000 de bugetari ,in mod automat,30 la suta dintre ei vor pleca din sistem dupa noua strategie de reformare si a eficientizarea sistemului bugetar..Dupa ce ca au salarii majorate fara o sustenabilitate reala,au si multe sporuri si zile libere..Asta nu-i corect.Diaspora romana si cei din tara muncesc in sistemul privat de se spetesc pentru niste trantori si hoti ai PSD-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here