Contribuabilii vor primi clarificări pentru aplicarea unitară a noutăţilor legislative fiscale

0
141

Miercuri, 20 noiembrie 2019, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt va organiza la sediul instituţiei din municipiul Slatina, str. Arcului, nr.2A, sala de şedinţe, etaj 1, începând cu ora 11:00 o întâlnire dedicată contribuabililor şi mediului de afaceri pentru a oferi clarificări şi îndrumări privind următoarele teme:  

Facilităţi fiscale constând în anularea unor obligaţii fiscale accesorii: Ordonanţa Guvernului  nr. 6/2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale şi Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 3126/2019 pentru aprobarea Procedurii de anulare a obligaţiilor de plată accesorii şi pentru modificarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 2810/2019 pentru aprobarea procedurii de aplicare a măsurilor de restructurare a obligaţiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cazul debitorilor care au datorii principale în cuantum mai mare sau egal cu suma de un milion lei.

Serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line): avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi  utilizare a serviciilor electronice.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt, prin intermediul CallCenter-ului apelând  numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.” apare în comunicatul de presă.