Președintele ALDE Olt, la DNA

5
1319

Președintele interimar al ALDE Olt, Ioan Ciugulea, care este și vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, a fost audiat recent de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, în calitate de martor, într-un dosar care vizează un proiect cu fonduri europene. 

Este vorba de un proiect privind managementul situațiilor de urgență, derulat în urmă cu mai bine de șapte de Consiliul Județean Olt. În aceea perioadă Ciugulea avea calitatea de vicepreședinte al autorității contractante și președinte de comisie la o licitație.

„A fost un lucru din 2012, când eu am fost președinte de comisie la o licitație. Declarația mea de martor a durat, cu tot cu așteptare, 30 de minute. Este vorba de un proiect pe managementul situațiilor de urgență. Nu știu dacă e vorba de un denunț. În rest nu știu nimic. Doar atât că, acum patru sau cinci ani, deci în 2014 sau în 2015, când eu nu mai eram la consiliul județean, că mi-am dat demisia între timp, când au venit ( n.r. procurorii DIICOT) și au luat toate documentele, și de atunci nu a mai întrebat nimeni nimic”, a declarat Ciugulea.

În același dosar a fost audiat, tot în calitate de martor, și președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, care în perioada derulării proiectului era președinte al Consiliului Județean Olt.

 

5 COMENTARII

  1. De acum incolo o sa fie mare jale pentru toti politicienii din Olt si din tara care au praduit banii publici ai tarii si ai Uniunii Europene.Nu scapa niciu hot…Procurorul sef al Parchetului European,Laura Codruta Kovesi, a declarat razboi total celor care au furat din fondurile europene incepand de la suma de 10.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here