DEZASTRU LA CONCURSUL PENTRU POSTURILE DE INSPECTORI DEBUTANȚI DE LA PRIMĂRIA SLATINA

2
995

Doar trei  candidaţi din cei 15 interesaţi de un post de inspector debutant au reuşit să treacă de proba scrisă a concursului. Unii candidați nu au reușit să scoată nici măcar 5 puncte din 100.

 S-au afişat rezultatele probei scrise a examenului de inspectori debutanți pentru Primăria Slatina. Este vorba despre patru posturi scoase la concurs. Deşi 15 candidați şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul administrației municipale slătinene, puţini sunt cei care au reuşit să şi promoveze proba scrisă.

Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 puncte, au existat candidaţi care au obţinut 4 puncte, 3 puncte sau 2 puncte. Pe de altă parte, cea mai mare notă obținută de un candidat a fost 75 de puncte. De menționat că, șase candidați au lipsit de la examen. Pentru cei care au trecut de proba scrisă a concursului urmează interviul.

 

2 COMENTARII

 1. Dupa ce cade Guvernul condus de Dancila,o sa fie mare jale cand vor fi reevaluati de PNL-sti toti salariatii din sistemul bugetar…

 2. Este o concluzie destul de neplacuta referitoare la cei care vor sa urmeze profesionalismul si experienta inaintasilor.
  Dragi tineri, puneti burta pe carte si lasati internetul, mobilul si noptile pierdute pe la scarile blocurilor.
  Va puneti in pericol viitorul dar si imaginea familiilor voastre.
  Vreti sa fiti demni urmasi ai nostri? Demonstrati prin fapte nu prin baruri de noapte!
  Iata o prima concluzie: NU PREA MAI MERGE CU PILA….CI CU SAPA!
  La munca, deci…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here