Mario de Mezzo cere demisia Sorinei Pintea

4
283

Candidatul PNL la funcția de primar a municipiului Slatina, Mario de Mezzo, într-o postare pe o rețea de socializare a cerut demisia Sorinei Pintea.

“Demisia, Sorina Pintea!

De dragul propriei imagini, Sorina Pintea a mers în secţiile ATI şi de chirurgie plastică unde sunt tratate victimele accidentului rutier din Ialomiţa. A mers împreună cu un fotograf, că doar nu era să facă ministrul o vizită atât de importantă şi să nu afle publicul larg.

A contat pentru Sorina Pintea că ar fi putut introduce microbi în secţiile ATI şi de chirurgie plastică? NU!

Sănătatea este mai importantă decât PR-ul.” apare pe pagina de solcializare a lui de Mezzo.

 

4 COMENTARII

  1. Vorba lui Ionel Teodoreanu..,,diletant, într-un cuvânt, adică amator de succese facile în profesie, mulţumindu-te cu câştigurile strictului necesar, nu profesionist, pasionat de meserie, capabil de eforturi susţinute, cu sacrificiul comodităţilor imediate şi al agrementului zilnic.,,
    PSD-istii daca nu stiu sa faca nimic bun pentru tara,respectiv sa construiasca ceva durabil,autostrazi ,spitale si alte lucruri spre folosul tarii,astia de la PSD nu stiu nimic altceva decat sa faca din orice eveniment motiv de campanie electorala.Fie ca a murit cineva,fie ca se canta si danseaza la zilele municipiului Caracal,toti PSD-istii se inghesuie sa isi faca campanie electorala si sa ranzeasca fasolea la aparatele foto si video…

  2. Nu imi amintesc sa fi văzut vreun alt ministru indiferent de ce culoare politica, la fel de operativ ca aceasta femeie, nu am vazut ca cineva sa fi spus lucrurilor pe nume ori sa taie in carne vie in spitalele în care a găsit nereguli.
    Fie si numai pentru atat, eu, un pacient de rand, o respect !

  3. Mor oamenii cu zile in spitale si in accidente auto,dar pe PSD-istii nu-i intereseaza starea spitalelor si a drumurilor publice.Desi spitalele abia mai supravieţuiesc din cauza lipsei de finantare, cheltuielile fiind reduse drastic, pe doamna ministru o preocupa campania electorala…Acum promit ,din nou,ca vor face si vor drege,dar timp de peste 30 de ani nu am facut nimic altceva decat sa se imbogateasca din banii publici si sa lase balta investitiile in domenii diverse care au legatura cu bunastarea poporului roman.Din cauza PSD-istilor au plecat din tara milioane de romani..Conform celor mai recente date statistice prezentate de ministrul Romanilor de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, în cadrul unei conferințe de presa, aproximativ 9.700.000 de romani traiesc in strainatate.

  4. Mai Hapciu, daca ajunge DeMezzo primar la Slatina se intorc cei 9700000 de romani, sau despre ce draqu bati tu campii ? Uite, acum nu mai este PSD la gvernare, sa dea draqu sa nu se intoarca toti romanii ai despre care faci tu vorbire, 9.700.000, inapoi in tara pan’ la vara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here