Cine a câștigat concursul pentru un post de șef la DSP Olt

4
2185

Serviciul Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt are începând de vineri, 4 octombrie, șef cu acte-n regulă.

Este vorba despre dr. Mariana Adela Bobeș, care a promovat examenul pentru acest post,  după ce a obținut 89,63 puncte la proba scrisă şi 98 de puncte la interviu, fiind declarată admisă. Dr. Adela Bobeș, cea care asigura interimatul la șefia Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt , a fost singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea acestei funcții.

 Postul de șef serviciu- Serviciul Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică Olt a mai fost scos la concurs, în data de 7 decembrie 2018, însă atunci nu s-a înscris niciun candidat.

4 COMENTARII

  1. Este bine ca a putut dl Bobes sa tina acest post liber pana acum cand a rezolvat toate problemele cu dna Bobes. Dar ce dracu nu poate sa faca PSD si mai ales in Olt unde sunt prostii tarii. Traiasca PSD si tot clanul. Ma intreb cat o sa mai mearga asa: presedintele consiliului local Oprescu un puscarias criminal si betivan notoriu, la politie a fost Alexa un proxenet si camatar, ca primar Mot un drogat, la spital Rotea PSDist =0 si acum la DSP Bobes…. . Despre ce sa mai vorbimprosti olteni? Sa nu va mirati ca sunteti printre ultimile judete din tara pt ca va meritati soarta cu boturile voastre.

  2. Auzi ba, printre astia prosti te numeri si tu asa ca mai bine ai tacea din gura, fa ceva decat sa latrii sau esti doar un catelus ce se gudura pe langa altii. Pun pariu ca esti bugetar si nu esti nimic altceva decat un oportunist care asteapta sa prinda vreo functie in caz ca intra PNL la guvernare. Tie si celor ca tine mai bine ati tacea din gura si v-ati vedea singuri sa nu mai scuipati seminte in fata blocului. Ipocritule !!!

  3. Clar că suntem în urma mult față de alte județe ,niciodată nu au fost mai avari și mai nesătui psd-isti că acum.
    Duca se după Dragnea toți:Stanestii..Valcoviii…și restul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here