Digi face un anunț important!

0
2962

Clienții Digi sunt direct vizați! Acestora li se promit telefoane premium deși compania nu are nicio campanie în curs de derulate. De aceea, reprezentanții firmei au făcut un anunț important

Potrivit anunțului fals, compania ar oferi telefoane abonaților în cadrul unei campanii online de recompensare. Operatorul recomandă clienților să nu ofere informații personale sau date despre contul de client Digi către aplicații sau site-uri care nu par de încredere.

”Stimați clienți,

Vă informăm că, în prezent, compania noastră nu derulează nicio campanie online de recompensare a abonaților cu premii constând în telefoane mobile premium. Numele și însemnele companiei noastre sunt folosite, în mod fraudulos, în cadrul unei campanii care nu are nicio legătură cu activitatea noastră.

Recomandăm să nu comunicați informații personale sau alte date despre dumneavoastră și contul dvs. de client Digi către aplicații sau site-uri care nu par de încredere. Toate detaliile despre campaniile și concursurile organizate de Digi | RCS & RDS sunt disponibile pe site-ul digiromania.ro sau pe pagina de Facebook.

Vă mulțumim pentru colaborare!”, a scris compania pe Facebook.

Sursa: bugetul.ro