Slatina, capitala distracției și a cântecului

3
632

Într-o zi superbă de toamnă, oltenii și-au dat întâlnire la Podul Olt pentru a-și întâmpina invitații de seamă. În mijlocul petrecăreților, cu ocazia debutului Festivalului-Concurs ”Oltenii & … Restu Lumii”, au fost Marius Oprescu, președintele Consiliului județean Olt, Emil Moț, primarul municipiului Slatina, deputatul Marius Iancu, directori ai instituțiilor din Olt, caricaturiști și ansamblurile folclorice. Aceștia au fost întâmpinați cu pâine, sare, zaibăr și praz.

Toma Cuzin, actorul care îl interpretează pe Firicel din Las Fierbinți a interpretat un act umoristic, în care personajul principal a fost ”Dracu”. Actorii Silviu Biriș și Andrei Duban au fost și ei prezenți la ”Vama oltenească”.

Evenimentul s-a încheiat cu o horă pe cinste, în care s-au prins de mână toți cei prezenți, după care, au urcat în calești cu destinația Parcul Tineretului.

Festivalul ”Oltenii&… Restu lumii” își va închide porțile duminică. Până atunci, slătinenii și nu numai sunt invitați să petreacă românește cu muzică și voie bună în Parcul Tineretului.

3 COMENTARII

  1. Aceeasi paranghelie gretoasa, ca in fiecare an. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca mun. Slatina se afla asezat in zona istorica Muntenia! Oltenii sunt, de secole, in regiunea din dreapta Oltului! Acolo sunt oltenii adevarati, numai ca astazi, in stanga, s-au adunat… prostii lumii, deghizati si personificati de cei care s-au dat in stamba pe-colo!! Circ de doi lei pe bani publici!!! Chiar, cat o fi costat toata prostia asta??

  2. Județul Olt si municipiul Slatina în care nepotismul și interesele de partid și de gașcă au construit o caracatiță.Gasca de hoti si de diletanti condusa de Stanescu,Valcov si Oprescu se cred stapanii judetului.Dar o sa vina vremea cand tot ce au obtinut pana acum, functii politice si admnistrative, le vor pierde,iar tot ce au dobandit in mo ilicit,averi si afaceri,se vor duce pe apa sambetei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here