Anchetatorii DIICOT au PROBE care arată că familia Dincă făcea trafic de carne vie

3
741

Apar informații care aruncă în aer ancheta de la Caracal. Conform unor informații pe surse citate de România TV, anchetatorii au probe care arată că familia lui Gheorghe Dincă ar fi implicată în rețele de trafic de carne vie.

Se pare că DIICOT ar fi audiat mai mulți complici de-ai lui Dincă, iar aceștia au admis că în casa lui Dincă erau duse minore. Martorii au oferit și informații privind membrii familiei lui Dincă. De altfel, aceleași informații pare să le aibă și familia Alexandrei, întrucât, ieri, Alexandru Cumpănașu a anunțat că va cere DIICOT ca familia lui Dincă să fie reținută pentru complicitate la crimă și trafic de carne vie.

3 COMENTARII

  1. Al satanei de imbecil senil el credea ca iși salveaza impotența la pachet cu comercializarea fetelor și investirea tehnică in mașina de racolat.Ticălosul abia după ce avea contractul verbal de transport iși pregătea datul aramei pe față că e răpitor.Casa terenul averea să ii fie confiscate și date părinților victimelor.

  2. Cat plătește statul roman pentru ancheta lui Dincă??? Probe aduc doar televiziunile și cei plătiți de stat pe bani grei nu știu cum sa le mușamalizeze sa nu se afle capul rețelei de traficanti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here