Spitalul Județean Slatina face angajări masive

0
1908

Angajări fără precedent vor avea loc, toamna aceasta, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care are nevoie de zeci de asistente medicale, infirmiere și brancardieri.

Potrivit conducerii unității sanitare, circa 40 de posturi noi vor fi scoase la concurs în curând, ocuparea acestora asigurând necesarul de personal pe aproape toate secțiile.

„Toamna aceasta, cel mai probabil în octombrie sau, funcție de anumiți factori, în noiembrie, vom scoate la concurs un număr mai mare de posturi. Vorbim de aproximativ 40 de posturi de asistente, infirmiere și brancardieri. Ocuparea acestor noi posturi va asigura tot necesarul de care avem nevoie anul următor. Adică aproape toate secțiile vor avea personalul care acum lispește”, a declarat managerul spitalului, Cătălin Rotea.

De altfel, anul trecut și anul acesta Spitalul Slatina s-a aflat într-o continuă căutare de personal, organizând concursuri pentru ocuparea a numeroase posturi la nivelul mai multor secții medicale, atât cadre medicale medii, cât și medici specialiști.

Sursa: olt-alert.ro