Femeie din Olt, trimisă în judecată pentru trafic de influență

6
2188

O femeie din județul Olt a fost trimisă în judecată de magistrații Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt pentru trafic de influență, după ce pretins şi primit suma de 1.000 de  lei  de la un bărbat, în schimbul promisiunii că va interveni şi va determina cadrele medicale competente să elibereze actele medicale necesare întocmirii dosarului medical aparţinând acestuia şi că va obţine certificatul de încadrare în grad de handicap.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Olt au finalizat cercetările iar, la data de 02 septembrie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată a inculpatei B.I., cercetată în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

În fapt, în  luna iunie 2018, inculpata a pretins şi primit suma de 1.000 de  lei  de la N.D., la rândul lui inculpat în cauză, în schimbul promisiunii că va interveni şi va determina cadrele medicale competente să elibereze actele medicale necesare întocmirii dosarului medical aparţinând acestuia şi că va obţine certificatul de încadrare în grad de handicap, situație care ar fi condus la obținerea indemnizaţiei pe caz de boală. Din suma de 1.000 lei primită pentru influenţarea medicilor, inculpata a restituit bărbatului 200 de lei, după ce dosarul de pensionare al acestuia a fost respins, se arată într-un comunicat remis de Direcția Generală Anticorupție ( DGA) Olt.

În cauză, la data de 18 iulie 2019, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 zile față de cei doi inculpați.

La data de 24 iulie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a întocmit cu inculpatul N.D. acordul de recunoaştere a vinovăţiei, având ca obiect recunoaşterea comiterii faptei şi acceptarea încadrării juridice pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi anume infracţiunea de cumpărare de influenţă.

 

 

6 COMENTARII

  1. De ce nu spuneti ca este o membra de ,,onoare,,a gastii de hoti din PSD si o protejata a lui Valcov si sotia exdeputatului Daniel Barbulescu…?Probabil ca coruptii din PSD inca viseaza ca vor stapanii orasul si judetul acesta,dar se inseala amarnic…Oricum,de ce le este frica, nu scapa….

  2. O cheamă Bragaru Ionela pe stimabila din articol, nu barbulescu!
    Iar noi consatenii din comuna il rugam pe procurorul care se ocupă de caz sa investigheze bine deoarece sunt mult mai multe persoane implicate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here