Viorica Dăncilă, desemnată oficial candidatul PSD pentru prezidentiale

0
227

Viorica Dăncilă a fost desemnată oficial candidatul PSD pentru fotoliul de la Cotroceni, în cadrul congresul PSD ce a avut loc sambata, 24 august. Șefa social-democraților e convinsă că va fi primul președinte-femeie din România.

Viorica Dăncilă a apărut ca o învingătoare pe acordurile celebrei melodii „Eye of the Tiger” la Congresul PSD, cu 15 minute întârziere. Îmbrăcată în alb, l-a avut în permanență lângă ea pe soțul ei și a fost urmată îndeaproape de Eugen Teodorovici și Mihai Fifor.

Sunt un om ca oricare altul, un om dintre oameni. M-am născut într-un oraș mic, o familie de oameni simpli. Sunt inginer și am fost 8 ani profesor. Azi sunt soție, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm și care mi-a stat mereu alături. Orice lucru pe care l-am făcut și orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, copii, tineri, pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni”,a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă nu a ezitat să joace cartea feministă.

Sunt singurul candidat care își asumă guvernarea țării, care are curajul și voința de a schimba lucrurile pentru România. Sunt mai putenică decât toți acești bărbați care țipă de pe margine. Știu că pot face asta și știu că alături de voi voi fi primul președinte femeie al României. Dumnezeu să ne ajute”, adaugă Viorica Dăncilă, liderul PSD.

Alexandra N.