Viorica Dăncilă, desemnată oficial candidatul PSD pentru prezidentiale

2
100

Viorica Dăncilă a fost desemnată oficial candidatul PSD pentru fotoliul de la Cotroceni, în cadrul congresul PSD ce a avut loc sambata, 24 august. Șefa social-democraților e convinsă că va fi primul președinte-femeie din România.

Viorica Dăncilă a apărut ca o învingătoare pe acordurile celebrei melodii „Eye of the Tiger” la Congresul PSD, cu 15 minute întârziere. Îmbrăcată în alb, l-a avut în permanență lângă ea pe soțul ei și a fost urmată îndeaproape de Eugen Teodorovici și Mihai Fifor.

Sunt un om ca oricare altul, un om dintre oameni. M-am născut într-un oraș mic, o familie de oameni simpli. Sunt inginer și am fost 8 ani profesor. Azi sunt soție, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm și care mi-a stat mereu alături. Orice lucru pe care l-am făcut și orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, copii, tineri, pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni”,a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă nu a ezitat să joace cartea feministă.

Sunt singurul candidat care își asumă guvernarea țării, care are curajul și voința de a schimba lucrurile pentru România. Sunt mai putenică decât toți acești bărbați care țipă de pe margine. Știu că pot face asta și știu că alături de voi voi fi primul președinte femeie al României. Dumnezeu să ne ajute”, adaugă Viorica Dăncilă, liderul PSD.

Alexandra N.

 

2 COMENTARII

  1. Canditura doamnei Dancila pentru functia suprema in Stat este o aflare in treba a PSD-ului..Bani cheltuiti fara rost si multa prostie..Oricum,PSD-ul si USR-ul sa isi puna pofta-n cui,deoarece nici unul dintre candidati,Dancila si Barna,nu au fata de conducator de Stat..Niciunul nu are sanse nici macar pentru presedinte de asociatie de plimbat aerul prin institutii….

  2. S-a alege praful de toata campania electorala a PSD-ului…Conform planurilor iniţiale, Viorica Dăncilă ar fi trebuit să anunţe la Congres că va merge în tandem cu Eugen Teodorovici în campania pentru alegerile prezidenţiale: Dăncilă – preşedinte, Teodorovici – premier. Însă liderul PSD s-a răzgâdnit subit, chiar în ajunul Congresului, decizie ce a stârnit nemulţumirea ministrului de Finante,Eugen Teodorovici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here