Dincă a făcut o mărturisire care aruncă cazul Caracal în aer!

0
978

Este răsturnare de situația în cazul Caracal. Gheorghe Dincă le-ar fi dat declarații anchetatorilor care vin și aduc noi detalii cutremurătoare. Este vorba de ziua în care a răpit-o pe Alexandra.

Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor ce s-a întâmplat de fapt în ziua când Alexandra se afla în maşina sa. El a susținut că i-ar fi fost frică şi că a încercat să bage autoturismul în curtea casei. Motivul este incredibil: în apropiere erau două poliţiste. La momentul respectiv, fata fusese deja bătută şi zăcea inconştientă în mașină.

„În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie”, le-a povestit monstrul de la Caracal anchetatorilor, potrivit adevărul.ro.

În momentul în care el o ducea pe Alexandra acasă la el, pe strada sa avea loc o înmormântare. Alături de vecinii îndoliați care luau parte la înmormântare, erau și două polițiste, care supravegheau zona.

Sursa: capital.ro