43 de delegați din Olt, la Congresul PSD

11
983

Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt a declarat că PSD Olt va aduce 43 (parlamentari, primari, viceprimari şi consilieri judeţeni) de delegaţi la congres.

Sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, Partidul Social Democrat se va reuni în Congres, sâmbătă, pentru a lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale.

11 COMENTARII

 1. PSD-ul trage sa moara,dar nu se preda asa usor..Cu doar 1o la suta,PSD-ul este in moarte clinica.Gasca de lichele de la Olt viseaza precum vrabia malai…dar a trecut o data baba cu colaci pe ulita…Oricum,Stanescu,Valcov,Oprescu si toata gasca lor pot sa inceapa sa isi vanda din bunurile dobandite ilicit ca sa aibe din ce sa isi plateasca vacantele.amantele si locurile de veci…Nu de alta,dar vine si finalul vietii de aici.

 2. Viorica Dăncilă încearcă mobilizarea PSD: Dancila a spius in CEX PSD:„Este ultima carte a acestui partid.Nu vreau să cred în procente de 8% sau 10%“

 3. Acest Congres al PSD-ului este aflarea in treaba a partidului de guvernamant.Astia de la Olt se duc sa faca figuratie ,deoarece toti sunt fara nicio valoare politica,morala si intelectuala..Daca analizam ce fel de oameni sunt,vom vedea cu usurinta ca unii sunt betivi,altii curvari..In plus, le curg balele cand vad bani publici si totodata sunt morti dupa functii politice si admnistrative fara meritocratie…Oricum,Stanescu,Oprescu si Mot au soarta pecetluita..Cei de la Olt sunt urmasii comunistilor de ieri..

 4. va depun un comentariu despre Dumitru Sarghie Linia Intai(comentariile sunt sterse la Linia Intai):Este inadmisibil ca Gigel Stirbu sa fie acceptat de electorat doar pt. ca reprezinta Opozitia in Romania si mai ales in Olt!Așa cum PNL-ul si IOhannis nu poate reprezenta forta politica credibila de o reforma a statului roman!Ati vazut ca in ciuda unor realizarii Infiintarea Sectiei pt. cercetarea abuzurilor magistratilor,cei care se opun si solicita desfiintarea acesteia fara a oferi ceva in loc ,fara a garanta ca poporul numai este supus crimelor de catre magistrati, sunt EI, Opozitia de acum, ce vrea sa devina putere care, ca si pe timpul lui Eminescu, nu pot reprezenta progresul natiunii!!!Vrei sa fii Presedintele Romaniei si sa ai o justitie credibila,cinstita si independenta, atunci participa lunar la sedintele CSM! Ceea ce K.I. nu a făcut!
  Referitor la Gigel Stirbu,e amintim cum il făcea dl. Director Dumitru S.,cu ou si cu otet in articolele din vremea apusa —cum de fapt face pe toata lumea!– dar dupa ce acesta a cedat si a inceput articolele lăudăroase pt. Gigel ,parlamentarul i-a organizat si un festival al lansarii de carte la Parlamentul Romaniei, ca si cum era proprietatea sa si de parcă înviase Eminescu!!!Se dovedeste caracterul labil al multor politicieni in a ceda sub presiunea mass media locala a antipaticului patron al Liniei Intai și in a/i face acestuia cinstea de care nu o poate avea in alte medii.
  Recent in scandalul Caracal se poate dovedi ca dezagreabilul Sarghie Dumitru a venit cu un comentariu despre Cumpanasu,acuzandu/l de interventii fără rațiune in susținerea victimei Alexandra spund ca in spetă,,,,acest semidoct de Cumpănașu, care este rudă cu Alexandra în legătură cu prima lui nevastă și care, efectiv, nici n-a cunoscut-o până acum Pe biata fată, urlă ca disperatul împotriva manifestanților REZIST, spunând că din cauza lor s-a întâmplat tragedia de la Caracal, și nu din cauza unei guvernări” .El face pe toata lumea cum doreste, ii face prosti , iar el ,,marele om de stiinta al moralei”, este mai presus fata de toata lumea avansandu/si ideile perimate si irationale!Cine numeste magistratii in functii ?!Guvernul sau alta autoritate?! Cine a fost la Guvernare Stanescu sau Cumpanasu?!
  Cum este correct sa fie etichetat Cumpanasu,drept un nebun sau un om care lupta pentru distrugerea sistemului criminal?!?Este nedrept că el lupta pentru salvarea unei fiinte aflata in nevoie?!Iar dacă nu a cunoscut/o pe Alexandra aceasta nu poate oare beneficia de ajutorul lui Cumpanasu sau al altor oameni străini de familie, dar nu și străini de cauza acesteia si de cauza societății care este in criza din cauza clanurilor mafiote?!!Si un maidanez aflat in nevoie trebuie sa/ l ajuti dar pe un Om!
  De ce sa aducem in discutie pupaturile lui Cumpansau …….,,la Dancila”,vorba lui DS, când nu are tangență cu situațía de față, contextul luptei pentru distrugerea Mafiei, mai ales din Sistemul de Justitie, la care Dancila nu are nicio vinovație directă!
  Insa trebuie înfierat acest Dumitru Sarrghie care, sub cupola unor clanuri, devine trâmbița acestora și își revarsă mînia si ura față de oamenii de bună credință care aduc in discutie criminalitatea din societate și modalitatea de a face față acesteia prin toate formele de luptă,propaganda ieftină pentru a deturna opinia publică de la necesitatea unei lupte tenace si ireversibile impotriva tuturor mafiotilor!Este evident acum, din relatarile oamenilor care au comentat articolul precedent despre Stanescu, că Dumitru Sarghie a profitat de naivitatea multora si mai ales a lui Stanescu, angajandu/si fiica ca secretara la CJ Olt! Dar despre Paul Stanescu se pot spune multe,iar obligatia morala a acestuia si a lui DS este aceea de a publica actele de urmarire penala pentur care a fost sesizate organelle in speță și de asemenea să facă publică sentinta defintiva si cea de la ICCJ privind cazul sau .Așa cum trebuie să se facă public si cazul lui Oprescu!!!!

 5. Majoritatea jurnalistilor din judetul Olt,respectiv din Slatina sunt slugile celor care au condus si conduc institutiile Statului.Majiritatea scriu la comanda politica.D-aia si scriu minciuni si sunt si usor santajabili ,deoarece sotiile,sotii,copiii,amantele si cunostintele lor au fost angajate de conducatorii politici si admnistrativi ai PSD-ului in cele mai importante institutii ale Statului.De fapt, in institutiile Statului inca persista mentalitatea comunista.Dar sa nu avem grija,deoarece o sa vina si vremea cand stapanii rosii ai judetului Olt vor cadea precum popicele..Atunc sa vezi vaicareli ale jurnalistilor….Unul ca Stanescu,Oprescu,Iordache,Ciocan si multi din gasca PSD-ului nu au ce cauta in functii de conducere ale Statului roman.

 6. Acest mic congres al PSD-ului a reprezentat adunarea de prohodire a partidului. Dupa alegeri ramane ca Dancila sa bata ultimul cui in cosciugul PSD-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here