O stare de fapt care persistă de mulți ani: POLIȚIA DEVESELU, DEPARTE DE RENUMELE LOCALITĂȚII!

3
1199

Încă de la înființarea bazei militare de la Deveselu, redacția Gazeta Oltului a transmis mai multe mesaje publice, către Prefectura Olt, Inspectoratul General al Poliției Române și conducerea poliției județene Olt: lucrătorii și locația postului de poliție Olt trebuie să fie din toate punctele de vedere la superlativ.

Din păcate, nici până la această dată nu s-a schimbat nimic concret, lucrurile au rămas în aceeași mediocritate la care se ridică profesional și ca dotare poliția din România.

Cei care au condus și conduc această importantă instituție nu sunt dintre cei mai buni ofițeri din IPJ Olt, nu cunosc o limbă străină și nu se ridică la nivelul și importanța acestei structuri.

După “cazul Alexandra”, șeful secției de poliție Deveselu, subcomisarul Țugma Nicolae a fost delegat să preia funcția de adjunct la Poliția Caracal, deși are foarte puțină experiență în conducere.

În locul acestuia, prin ‘delegare’ a rămas colegul său Petrache, despre care nu putem spune că are experiență, nu știe o limbă străină și nu s-a evidențiat cu nimic spectaculos.

Am făcut un experiment. Am sunat câțiva polițiști de la secția de poliție din Deveselu în frunte cu cel care o conduce, punându-ne în pielea unor jurnaliști străini care aveau nevoie de câteva informații. Unul dintre ei ne-a sugerat să “calling one one two (112)” pentru informații, iar domnul Petrache ne-a închis telefonul când a auzit limba engleză.

Nu credem că trebuie să se întâmple și la Deveselu un caz deosebit pentru ca cei cu responsabilități pe această linie să constate că printre polițiștii de la secția respectivă sunt unii nepregătiți, alții cu probleme, sunt insuficienți ca număr și depășiți de importanța funcției și obiectivului de la Deveselu.

Ne dorim ca lucrurile să se schimbe în bine, știm că asta nu se poate peste noapte, însă vrem ca măcar să vedem că cineva începe o selecție astfel încât instituția să denote profesionalism, nu… joacă.

3 COMENTARII

 1. Un articol si un subiect de toată jena….subiecte abordate ca cei de pe șanț…Numai din dorința de a ti umple ziarul domnule Dobrescu….cand dv. Ati fost polițist…ce părere ați avut cand scriau ziariști despre dv.
  Suna ti la telefoane faceti misto si apoi extrageti cate o concluzie pe care faceți pe inteligentii sa aveti si voi de un articol
  Dar ma rog fiecare sa si vândă marfa

 2. Ce credeati mah? Ca militienii sunt pusi acolo sa va ajute?
  Aveti exact ce ati sadit atatia ani cand ati votat doar PSD. Va violeaza copiii si ii omoara si surpriza…militia e de partea violatorilor!
  Aveti exact ce meritati!
  Votati in continuare psd…
  Noapte buna, Romania! Sper sa nu te trezesti niciodata!

 3. Milițian e Dobrescu….cand erea la rutieră și lua cu mainile a amândouă …A uitat….acum e om vertical e ziarist scrie ce vrea Nu il contrazice nimeni…..are firma de reciclare….merge la primării…Sa faca contract cu el ….dacă aceștia îl refuza ..gata scrie articole negative despre ei…..Un fel de Dan Diaconescu…..O sa vina si vremea lui….Sa se întoarcă la miliție …..Dar la beci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here