DGASPC OLT face angajări

0
1890

Veşti bune pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt  a scos la concurs trei posturi de șef de centru și un post de asistent medical debutant. Concursul va avea loc în data de 10 septembrie 2019 (proba scrisă), data limită de depunere a dosarelor de înscriere fiind 30 august 2019.

  Posturile de sef de centru, nivel studii S, sunt disponibile în Casele de tip familial „Sf. Valentin” Slatina, Complexul Servicii Slatina și Complexul Servicii pentru Persoane Adulte cu dizabilități și alte persoane aflate în situații de nevoie Slatina, în timp ce postul de asistent medical, grad profesional debutant, nivel studii postliceal, este disponibil în Casele de tip familial „Mugurel” Slatina.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul psihologie, asistenţă socială sau sociologie, să aibă o vechime de minimum doi ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic sau al ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum cinci ani în domeniul serviciilor sociale, pentru postul de șef de centru și studii postliceale, absolvite cu certificat, în profesia de „asistent medical generalist” și certificat de membru OAMGMAMR pentru exercitarea profesiei de asistent medical generalist. Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 19-30 august 2019, zilnic între orele 8.00-16.00, iar în ziua de 30 august între orele 8.00-13.30, la secretariatul DGASPC Olt. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 10 septembrie 2019, ora 10.00, iar interviul pe 13 septembrie, de la aceeași oră. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, municipiul Slatina, strada Drăgăneşti, numărul 7.