McDonald’s Slatina se deschide pe 21 august

0
1111

Miercuri, 21 august cu începere de la ora 09:30, va avea loc inaugurarea primului McDonald’s din Slatina. La acest eveniment vor participa și autoritățile locale, în frunte cu primarul Emil Moț.

McDonald’s Slatina se află situat pe terenul fostei Unități Militare.

McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este un lanț de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (așa numitele milkshake-uri) și băuturi carbo-gazoase. Mai recent, a început să ofere și salate, fructe, snack wraps și carrot sticks. McDonald’s este și cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări. 

Afacerea a început în 1940, cu un restaurant deschis de frații Dick și Mac Macdonald în San Bernardino, California. Introducerea „Sistemului de Servire Rapidă” în 1984 stabilea principiile restaurantelor fast food. Corporația prezentă își datează fondarea din timpul deschiderii restaurantului franciză de către Ray Kroc, din Des Plaines, Illinois din 15 aprilie1955, acesta fiind al nouălea restaurant McDonald’s. Kroc a cumpărat mai târziu drepturile legale ale fraților McDonald asupra companiei și a condus expansiunea sa în toată lumea.