La Caracal se face curat!

10
792

“Administrația locala a făcut astăzi curat în zona în care cetățenii certați cu simțul civic aruncă imense cantități de gunoi și vorbim aici de intrarea în oraș dinspre București.

Pentru prevenirea aruncării de deşeuri în locuri neautorizate, primăria solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri, în special încălcări ale normelor de curăţenie să acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin anunțarea administrației locale sau a agentului de salubritate.

Ne-am obişnuit ca de fiecare dată să facă altcineva curăţenie în locul nostru. Ne-am obişnuit să aruncăm întotdeauna vina pe cineva că nu e curăţenie în oraş. A venit timpul ca şi noi să facem curăţenie, alături de cei care sunt plătiţi să facă acest lucru.

Niciodată nu vor fi suficienţi oameni care să lucreze la curăţenia oraşului, dar credem că pot fi suficienţi oameni care să înţeleagă, în municipiul Caracal , că doar cu sprijinul lor putem să facem ca orașul nostru să arate mai bine. Drept urmare, mizăm pe înţelegerea oamenilor de bună credinţă din urbe care pot ajuta prin simpla gestionare a deşeurilor pe care fiecare le generează.” apare pe pagina de socializare a Primariei Caracal.

10 COMENTARII

  1. În 2013, pe când era preşedinte al CJ Olt, Paul Stănescu a semnat un aviz favorabil pentru construirea unui parc fotovoltaic întins pe 17 hectare, poziţia Comisiei tehnice pentru amenajarea teritoriului şi urbanism fiind unanimă, cu 20 de voturi, beneficiarul fiind Nicuşor Oacă, unul dintre liderii clanurilor interlope din oraşul Caracal. „Paul Stănescu, nu ţi-e ruşine? Nu ţi-e ruşine că te ajută în alegeri crima organizată şi apoi dai şi tu ceva la crima organizată. 17 ha, gen. Afacerea panouri fotovoltaice. Fiecare cu clanul vostru. Voi, cei care ar trebui să conduceţi şi ar trebui să fiţi curaţi, voi sunteţi principala problemă. Sunteţi vulnerabili, deci şantajabili, deci controlabili. Normal că vă conduce crima organizată ca şi pe ăia din Poliţie care sunt puşi tot de voi special să nu deranjeze reţelele. Problema reală e la politic, la voi, şi la tine Stănescule. Normal că mor oameni nevinovaţi în acest lanţ al complicităţilor voastre infernale şi infracţionale. Cine să găsească, să salveze, băi Stănescule, fetele? Crima organizată ţinută de voi în palmă care e implicată ca şi voi şi oamenii voştri? The organized crime este puternică, Stănescule, pe slăbiciunile voastre şi voi sunteţi cârpele, marionetele ei. Caracteristica oricărei vulnerabilităţi, băi, Stănescule este că e exploatabilă, a scris marţi jurnalista Sorina Matei pe Facebook.

  2. Nu ar fi mai bine ca acești profitori să meargă la muncă pentru a da țării mai mult cărbune? Asta că să se aplice deviza de pe timpul Înapoi
    mpușcatului:”Țării cât mai mult cărbune”.
    Nu știu cât să le mai suportăm pe aceste căpușe care s-au înfipt adânc în trupul țării și sug banii poporului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here