Mâine se vor hotărî PREFECTUL ŞI SUBPREFECTUL DE OLT

10
2016

În urmă cu câteva zile, surprinzător primul-ministru al României a „ordonat” schimbarea prefectului de Olt, Silviu Neacşu, aflat de mai multe zile în concediu.

Foarte rapidă şi inoportună (după părerea multora) această măsură, dacă ar fi să ne gândim că acesta era plecat cu aprobarea  ministrului MAI şi nu a fost în serviciu în perioada evenimentelor de la Caracal.

Se pare că, în PSD Olt este deja confirmată persoana care urmează să fie noul prefect de Olt.

Numai dacă şi asta sugerează şi doamna prim-ministru, Viorica Dăncilă, şi stafful PSD de la Bucureşti.

Sunt vehiculate mai multe nume; fostul lider al PSD Olt, fostul senator de Olt, Ion Toma, propunere agreată de către Bucureşti.

Noi nu credem în viabilitatea ei din cel puţin două motive: nu e funcţionar public şi nici el nu vrea să ocupe această funcţie, decât în anumite condiţii.

Florin Ciocan, directorul Casei de Asigurări Olt, funcţionar public, cu multă experienţă în conducere, corect şi apreciat în societate.

Nu ştim dacă acesta va accepta propunerea şi nici dacă are susţinerea necesară din partea PSD Olt.

Doamna Angela Nicolae ocupă funcţia de director în cadrul Consiliului Judeţean Olt şi are cea mai mare susţinere din partea conducerii PSD Olt.

Sunt vehiculate şi alte nume, Emil Albotă, un om valoros, dar nu este funcţionar public,

Fostul subprefect de Olt, Emanoil Oproiu, cu o susţinere subţire de la Bucureşti şi cu o cotă mică de succes.

„Ştim cine va fi propus pentru funcţia de prefect dar nu pot să vă spun numele…” ne-a declarat domnul senator Paul Stănescu, liderul PSD Olt.

Subprefectul de Olt, Radu Ioniţă, a fost şi el pus pe listă, urmând să-i vină ordinul de eliberare din funcţie. Acesta a fost schimbat deci nu a făcut nimic care să contravină legii sau conform atribuţiilor de serviciu.

Este postul ALDE deci subprefectul va fi din partea acestui partid.

Hristecu Nicolae lucrează la ANAF Olt şi are o experienţă în activitate, fiind apreciat în cadrul organizaţiei ALDE Olt.

Ing. Anuţa Ion, director adjunct la DGAIA Olt cu destulă experienţă în conducere, totuşi, funcţia de subprefect în administraţie nu prea are de-a face cu … agricultura.

Ionică Eugen este singurul care a mai lucrat în Prefectura Olt, pe vremea aceea era … liberal, dar de ceva timp a devenit „aldist”. Are susţinere din partea organizaţiei judeţene  ALDE.

Ec. Ghiţă Ileana, actual director AJPIS Olt, are multă experienţă dar nu credem că va fi susţinută de conducerea organizaţiei judeţene.

Noi credem Dumitru Florin va fi propunerea ALDE Olt pentru funcţia de subprefect.

Pot apărea nume noi şi bineînţeles surprize, până când are loc şedinţa de guvern şi numirea prefectului şi subprefectului de Olt.

P.C.

10 COMENTARII

 1. Din surse sigure o sa fie PREFECT DE OLT . ION TOMA,cel pe care parvenitul si tradatorul de Paul Stanescu cu o mana de lichele au reusit sa-l inlature din functia de presedinte al PSD Olt…Asadar,cei care se stiu cu musca pe caciula ar fi bine sa faca ușcheala…

 2. Sandramaua PSD-ului in mod sigur si logic cade,dar pana atunci ,Stanescu.Oprescu si gasca lor de hoti si de mari diletanti,vor pleca din toate functiile si posturile lor ,unul cate unul.Daca nu o vor face ei de bunavoie,atunci o sa vina cel preainalt si vestit om al providentei care ii va schimba….Oricum,in urmatoarele zile,saptamani si luni,toti cei care au furat din banul public si au fost incompetenti politic si admnistrativ nu vor avea viata linistita.

 3. PSD degeaba se chinuie ca sa schimbe oamenii din functiile de conducere,deoarece toti oamenii PSD-ului sunt o apa si un pamant..In special in judetul Olt,majoritatea sunt oamenii lui Stanescu si si lui Oprescu.Majoritatea celor care conduc institutiile publice sunt oameni lipsiti de personalitate,respectiv sunt neamuri,prieteni si slugile partidului,corupti si analfabeti functionali…Nu cred ca Dancila face prostia sa numeasca in functia de prefect de Olt un om diletant si corupt.Oricum,Stanescu si Oprescu sa isi puna pofta in cui,deoarece Dancila nu accepta din gasca lor ca sa fie numit viitorul prefect de Olt

 4. Vai de noi,daca o pune pe ANGELA NICOLAE eu plec din țară. Au dat o afara de la Casa de Pensii,a promovat o imediat Paul Stanescu la Consiliul judetean.Habar nu ate pe ce lume traieste.

 5. Sa nominalizezi o asemenea non valoare ( sefa RU CJ OLT) pentru functia de prefect a jud. Olt inseamna sa iti bati joc de cetateni, de Institutia Prefectului si nu in ultimul rand de acest partid PSD sau mai bine spus de ceea ce a mai ramas din el.
  Se pare ca acesta va fi cantecul de lebada si pentru PSD in jud. Olt ….

 6. ORICARE dintre cei nominalizati mai SUNT NULITATI!
  PSD , partid cu zeci de mii de membri, NU ARE PROFESIONISTI ! Toti sunt UNELTE MISCATOARE in slujba clanurilor formate de-a lungul timpului in judetul Olt.
  Din pacate, PSD – ALDE deconteaza ceea ce noi asteptam de mult timp : SFARSITUL IMPOSTURII, OPRTUNISMULUI, INCOMPETENTEI SI AL HOTIEI!
  ALDE Olt nu mai are legitimitatea numirii unui om intr-un post de conducere, indiferent cine va fi acesta!
  Dureros este faptul ca TOTI cei de sus, nominalizati aleatoriu de gazetar, NU INDEPLINESC CERINTELE MORALE ale numirii in aceste onorante si temporare functii politice!
  MAI AVEM OAMENI CORECTI, CINSTITI SI PROFESIONISTI?
  Este cea mai grea intrebare in perspectiva luptei politice viitoare. Astept raspunsurile dvs.

 7. Asa cum ii place sa fie strigata Dna Angela si Dl inspector F Dumitru nulitatile județului sa ajunga sa ne reprezinte pe noi cetățenii !! E nevoie de o Revolutie! Astia nu mai au oameni cu adevărat profesioniști ca i-au indepartat ( nu au raspuns prezent cand a trebuit ca baiatul ala, fostul director de la finante) si-au bătut joc de ei au rămas CIURUCURILE.Dar voi punetii ca vin alegerileeee

 8. O poveste despre noul prefect in sfârșit o femeie , mare doamnă ,, Acum câțiva ani au fost inundatii in județ și dna Angi cu dl Iulica de la pensii soțul ei s-au gândit ca e o ocazie sa ia si ei ajutoare pentru cei carora le au fost inundate casele si au depus dosar, au aruncat o găleată cu apa in beciul casei, au asteptat ancheta si ce credeti au venit si ajutoarele ca doar erau inundati o familie nevoiasa cu venituri mici el director si ea sefa.Asta e noul Prefect al județului olt si toate astea se pot verifica nu sunt vorbe goale.

 9. Nu-mi vine a crede ca Dl Florin Dumitru va fi subprefect. Dansul nici nu stie sa scrie corect, sa vorbeasca corect gramatical, în plus este un corupt, un profitor si a mai plasat si fete tinere pe la „prieteni” de-ai lui.
  Chiar nu mai exista oameni cinstiti care sa Ne reprezinte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here