Siminică Mirea ia atitudine în urma crimelor de la Caracal

13
1107

“Despre Alexandra, fiică a comunei Dobrosloveni, o fată talentată, aş fi vrut să vorbesc altfel. Despre bucuriile ei sau despre realizările ei. Luizei, de asemenea, i-au fost frânte aripile în plin zbor. Din păcate, astăzi, putem doar, cu profundă durere în suflete, să transmitem familiilor îndoliate: condoleanţe.
Trecerea în neființă a unor fete nevinovate, precum Alexandra şi Luiza, victime ale unui individ fără suflet, trezeşte în mine o profundă tristețe.

Am convingerea că autoritățile statului vor depune toate diligențele pentru ca toți cei care au contribuit, atât prin acțiune, cât și prin inacțiune, la producerea acestei tragedii, să răspundă pentru faptele lor. Demiterile de până acum nu înseamnă mare lucru.

Zilele viitoare voi depune amendament și propuneri de modificare a Codului de Procedură Penală, pentru a reglementa clar și precis modul de pătrundere în domiciliul persoanelor în caz de infracțiune flagrantă, precum și modul de punere în executare a mandatului de percheziție în cazul infracțiunilor flagrante.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe aceşti îngeri nevinovaţi!” A postat pe pagina sa de socializarea senatorul de Olt, Siminică Mirea.

13 COMENTARII

  1. Ce face mah Siminica Mirea?!?!?Ea si partidul ei de kko PSD a votat legea recursului compensatoriu care a eliberat sute de violatori in toata tara,lege care protejeaza toti infractorii de acum si de pe viitor,si acuma vine si le plinge de mila celor 2 fetite omorite de un nemernic care nu va primi inchisoare pe viata pt ca asa spune noua lege?!?!?!Ce mirsavie la specimenele astea!!!!!!!

  2. Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.” — George Orwell

    Doamna respectiva vrea sa dea bine la imagine,dar nu isi da seama cat este de penibila..In acest caz,era normal si firesc sa se abtina,deoarece partidul din care ea face parte este autorul moral al dezastrului social,economic,politic si admnistrativ al tarii..Cine a votat modificarea Codurilor Penale?Cine a pus pe fuga milioane de romani,in cautarea unui trai bun in Occident?Cine a facut pensii speciale pentru presedinti si vicepresedinti,primari,ofiteri si chestori de politie?

  3. Doamna Senator.
    Pana cand nu i confirmata moartea oficial u trebuie sa transmiteti CONDOLEANTE.
    Stiu ca o faceti cu sinceritate,aveti si dumneavoastră o fată frumoasa si deșteaptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here