Schimbări majore La IPJ Olt

9
2651
Prezent la Slatina, Ministrul de interne, Nicolae Moga, a susținut o declarație de presă la sediul IPJ Olt. În cadrul acestui eveniment, ministru a anunțat demiterea întregii conduceri a IPJ Olt.

Comandatul Cristian Voiculescu și adjuncții Nicolae Alexe și Ionuț Sârbu au fost demiși. La comanda IPJ Olt a fost numit Vasile Armașu, șeful Direcției Ordine Publică din cadrul IGPR.

Nicolae Moga a mai anunțat următoarele: Schimbarea din functie a sefului politiei muncipiului Caracal, precum si a adjunctului.
Masuri pentru evaluarea eficientei actului material la toate unitatile IPJ Olt.
Ministru a mai declarat ca va propune alte nume pentru inlocuirea prefectului si a subprefectului judetului Olt.

9 COMENTARII

 1. SOLUTIA DELETE & RESET

  Pentru Romania exista o singura solutie. DELETE & RESET. Cand o casa are probleme de structura majore nu o tot carpesti. O demolezi si o refaci. Cand preiau in business echipe complet disfunctionale sau cu probleme de integritate, prefer sa concediez pe toata lumea si sa o iau de la zero. Asa se face de cand lumea.

  Trebuie sa fim constienti ca oricine vine la putere, oricat de bine-intentionat si destept ar fi, nu va putea schimba lucrurile pentru ca va intampina o rezistenta extraordinara. Legile nu vor fi de partea lui si nu vor ceda usor institutiile capusate cu toate sinecurile, nepotismele si incompetentii cu doctorate plagiate. Va fi greu sa dai afara zeci de mii de lichele si corupti, sa alegi graul de neghina facand slalom printre legi. Timp nu exista. Romania nu mai are timp.

  De aceea toate institutiile pe rand trebuie inchise, concediati toti angajatii si reangajati transparent, pe baza de concurs doar oamenii competenti si integri. Tot acest proces trebuie sa se faca profesionist, auditat de specialisti si firme internationale de renume. Nu exista alta solutie sa scapam de nenorocitii care au distrus tara asta si sa redam increderea populatiei in institutiile statului. Trebuie desfiintate toate agentiile inutile, cel putin 10 ministere, trebuie deafiintate toate primariile rurale si infiintata o singura administratie pentru 10 comune, trebuie desfiintate judetele mici si reorganizate regional, trebuie desfiintata jandarmeria, politia locala si creata o politie unica si profesionista.

  Nu exista alta solutie. Sters totul, demolat totul, ii dam pe toti afara si reconstruim de la zero. DELETE & RESET ROMANIA.

 2. Asa, si ce.se.intampla cu cei schimbati??? Aceleasi salarii dar in alte functii??? La privat cand gresesti te da afara. D-aia e bine la stat, nu? Gresesti, te duci in alt post si tot asa.

 3. In mod normal ar trebui DEGRADATI MILTAR si trimisi la munca de zi cu zi sa vada si ei, pe viu, cum se munceste 8-10 ore pe zi, LA LOPATA!
  Asa era pe timpuri….LA CANAL!
  Oricum, oprobiul public este cea mai rusinoasa iesire din decor!

 4. Cand rezultatul actiunilor sau inactiunilor este unul deosebit de grav consecintele trebuie sa fie pe masura.

 5. speram sa rezolve s.c.articus.s.r.l care doar dupa propriile interese FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE au transformat un magazin acum PATRU ANI in:
  -zeci de garsoniere in regim hotelier
  -apartamente in regim hotelier
  -4 sali de evenimente cu capacitate 1200 locuri unde se parcheaza pe trotuarele din tot cartierul cu 4 tambaluri cu muzici diferite pina in zori.
  -magazin
  patroana ENE SANDA se lauda ca are pile care o acopera si face ce doreste, pile inclusiv la inspectia judiciara. mai grav este ca politia recunoste perturbarea linistii publice, masele considerabile de cioburi aruncate pe domeniul public si poarta si curtea vecinilor, recunoate confiscarea unui cartier intreg cu masini lipite de garduri si de peste tot si dau din umeri neputinciosi in 99,9% din cazuri politia se DERANJEAZA DOAR dupa ce s a apelat inainte 112, si atunci suntem certati noi cetatenii de ce nu am mai rezolvat , deoarece politia NU POATE DERANJA EVENIMENTELE.mentionez ce de 4 ani
  -avem blocat accesul la proprietate
  -pentru ajunge acasa suntem obligati sa trcem peste mase de cioburi
  -suntem pusi in imposibilitatea de a dormi de galagia de la cele patru tambale cu muzici diferite pina la ora sase dimineata, NUNTILE SE DESFASOARA IN STRADA cu mese lipite de casosabil unde se bea si fumeaza si nuntasi imprastiati pe toata strada cu pahare in mana
  -sunt 6 usi care se deschid continuu direct spre casa mea zgomotul infernal avand valori vesnic variabile in functie de nr de usi care se inchid, deschid continuu
  -vecinii sunt spionati cu drone deasupra proprietatii
  -se arunca cu artificii inclusiv de pe trotuar
  -incurajati de pilele cu care se lauda si sprijinul politiei locale si 99 % a politiei au trecut la amenintarea cu moartea a vecinilor, la BATAIA vecilor, AMENINTAREA CU MOARTEA si injurii si hartuirii fara incetare, inclusiv ultraj.
  articus detine si fabrica de mobila si fabrica de saltele si ZERO LOCURI PARCARE DE PATRU ANI.
  O poate cineva pe ene sanda cind spune ca banii si pilele o sprijina in ORICE??????????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here